2777
2789
عنوان

چی بگم پشیمون شن

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 71 پست
متاسفم واقعا با امثال شما شدیم ۸۰ملیون

منم متاسفم ک با شما شدیم ۹۰ میلیون

اینقد خودخواهی ک بخاطر اعتقادی ک نداری حق ب جانب حرف میزنی

بعد اگه بخودت برسه میگیید احترام بزارید ب نظر بقیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متاسفم ک با شما شدیم ۹۰ میلیوناینقد خودخواهی ک بخاطر اعتقادی ک نداری حق ب جانب حرف میزنیبعد اگه ...

خانم معتقد حتی پیامبر هم میگه فقر مادر تمام فساده بعد تو دم از زادو ولد میزنی،اخه اگه کورم باشی میتونی وضعیت گرونی رو ببینی،اینده نچندان معلوم کشورو،چرا امثال شما منقرض نمیشین بلکم بقیه نجات پیدا کنن

برا بچه دار شدن اره

سن پدرت زیاده و احتمال بیماری و تو جنین زیاد میکته مخصوصا پسرم که آمار مریضیش از دختر ببشتره احتمال اوتیسم سندرم دان و.... بالا میره من به این دلایل معتقدم بچه دار شدنشون اشتباهه میخوای اینا رو خودت یکم تحقیق کن بگو برای خودشون دردسر درست نکنن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
@مامانmrs‍ اینا به حرف اقان ب این فکر نمیکنن ایران اینده داره یا نه

ببین برام مهم نیست تعلیق بشم،ولی حالم ازاین جماعت این مدلی بهم میخوره،طرف اونروز میگفت سه تا بچه دارم،مستاجرم ،بعد پول کتاب بچشو نداشت،خب بمیر بچه نیار مگه مجبوری

توی ای و ی اف نشون نمیده مگه؟

نه چه ربطی داره اینا حتی ژنتیکی هم نیستن اویسم مه تا چند سال بعد تولد نشون نمیده خودشو

نه چه ربطی داره اینا حتی ژنتیکی هم نیستن اویسم مه تا چند سال بعد تولد نشون نمیده خودشو

من دیدمم که نوشته بودن 2ونیم برابر شده اوتیسم خوندم ولی هیچ واکنشی جفتشون نشون ندادن

من دیدمم که نوشته بودن 2ونیم برابر شده اوتیسم خوندم ولی هیچ واکنشی جفتشون نشون ندادن

یکم فیلم این بچه ها مظلوم و معصوم رو تو اینستا پیدا کن بهشون نشون بده که چه زجری میکشن والدین چه دردی میکشن من با فرزند آوری مخالف نیستم معتقدم خدا روزی رسانه 

تو سن و سال پدر شما احتمال بیماری بالا میره حرکتشون ریسک بالایی داره