2777
2789
عنوان

😆❤بیاید تا...❤😆

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 36 پست

اولین قدم همینجا که هستن شروع کنن. 

۱- وقتی کسی استارتر رو مخاطب قرار میده دخالت نکنن. مثل این میمونه که وسط خیابون دو نفر بحث دارن بری بینشون وایسی به دعوا کردن

۲- در ارایه نظر از چیزی بنام تعقل، تفکر، و شعور استفاده بشه،

۳- اگه اولین ریپلی رو میکنه انتظار جواب داشته باشه. 

۴- سطع شعور آدما مطلقا با میزان تحصیلات و مطططططااااالعااااات ارتباطی نداره. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
من خودم معلم اخلاق و رفتار اجتماعیم  از کجا بگم برات😁

هر چه دلت میخواهد بگو 😁😀

از رفتارای اجتماعی که خوب هستن😆

سوال بالا را پاسخ دهید

۲ نمره😂😅😆😆

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هر چه دلت میخواهد بگو 😁😀 از رفتارای اجتماعی که خوب هستن😆 سوال بالا را پاسخ دهید ۲ نمره😂😅😆😆

ببین عجقم

منو ببین هرکاری کردم تو نکن 

تمومه 😂

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
اولین قدم همینجا که هستن شروع کنن.  ۱- وقتی کسی استارتر رو مخاطب قرار میده دخالت نکنن. مثل این ...

وقتي كسي به صورت شوخي براتون پست ميزاره   درك كنيد و شلوارش را سرش نكشيد با جوابتون😒

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
اینارو از من نپرس ..من آدمیم ک ب جای شب بخیر میگفتم عیدتون مبارک عیدتون مبارک 🤕🤕

سلام گلم عیدت مبارک😆😅😆

وقتي كسي به صورت شوخي براتون پست ميزاره   درك كنيد و شلوارش را سرش نكشيد با جوابتون😒

ای خدا دقیقا😂😂😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
اولین قدم همینجا که هستن شروع کنن.  ۱- وقتی کسی استارتر رو مخاطب قرار میده دخالت نکنن. مثل این ...

سلام شیطونکی جون ❤

👌👏

الان تيكه انداختم بهت نخند🤨🤨🤨

گرفتم خودم 😂😂😂😂😂

بیا بخلم

یذره بی اعصابم

پر به پرم بدی خیلی غصه میخورم 😔😔

به جای اینکه حال و احوال بپرسیم، حال و احوال می‌گیریم.

یکی از دوستانم به من زنگ زد، بعد از مدتها، و گفت که حالی هم از ما نمی‌پرسی؟! دیگه به کارهای خودت مشغول هستی و… دیگه کاری نداری ما چیکار می‌کنیم و… اصلاً چرا یک زنگی به ما نمی‌زنی؟؟؟ یعنی ما اینقدر بی‌ارزشیم…

همینطور شروع کرد بد گفتن و بد گفتن و بدگفتن تا اینکه حال من بخوبی گرفته شد و آخرش گفتم متشکرم از تماست و تماسمان تمام شد و وقتی داشتم به مجموع این صحبت‌ها گوش می‌کردم، دیدم عملاً هیچ اتفاقی نیفتاد به جز اینکه آن شخص زنگ زد، غر زد و می‌خواست معذرت خواهی من را بشنود که شنید و تلفن را قطع کرد.

خب این کار بسیار بسیار اشتباه هست. ما به عنوان یک انسان باید این را در نظر بگیریم که هر انسانی دلمشغولی‌ها و دغدغه‌های خودش را دارد، بنابراین اجازه نداریم از همه توقع داشته باشیم که حتماً یک زنگی به ما بزنند.

(از ی سایت دیگه اس😆❤)