2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 122 پست
شوهر منم همینطوری بود تا می‌فهمید مثلا آبجیش مریض شده کلی خوراکی میخرید براشون می‌برد ولی من چیزیم م ...

چقدر خوب که توی عقد داری جدا میشی...این توی عقد رو من دست بلند کرد اما من جدا نشدم با اینکه میدونستم مشکل هورمونی هم داره

میشه که بشه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره متاسفانه سنتی ازدواج کردیم ...نه اینکه کسی دیگه رو دوس نداره ازش مطمئنم و واقعا فکر نمی‌کنم چون ...

عزیزدلم شما بهترینی - باوفا ترین زنی هستی شما ک تا الان دیدم 

حق داری ناراحت باشی 

ولی یکبار برای همیشه این دندون لق رو بکن بنداز دور 

بگو میخوام باهات صحبت کنم 

بشین رو به روش 

بگو من طی این ۱۲ سال فقط نادیده گرفته شدم فقط مسئولیت زندگی رو به دوش کشیدم و دریغ از یه مهر و محبت از جانب تو 

و اینکه زن با توجه و محبت زنده اس 

چیزی که تو نتونستی بهم بدی و همین باعث شده طلاق عاطفی بینمون به وجود بیاد و منم دیگه تحمل این زندگی سرد و سوت و کور رو ندارم پس تصمیم خودمو گرفتم و میخوام این چندین سال باقی مانده عمرمو بدون حسرت زندگی کنم 

اگه دیدی تغییری توی رفتارش به وجود اومد ک هیچ

اگه نه که یه ابلاغیه طلاق ک بیاد در خونه یکم به خودش میاد و میبینه حرفاتون شوخی نبوده و اونم اگه واقعا این زندگی رو دوست داره باید تلاشی بکنه 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من کارهای ایشونو تایید نکردمدرکل منظورم ب این بود که خوب مطلق که وجود ندارهحالا فک کن همش زنگ بزنه ب ...

منم توی این ۱۲ سال نکات مثبتشو گقتم با خودم که تونستم بمونم....اما این موندن برای وقتیه که تو از طرف بچه داری حالا اون کاستی هاشو نادیده میگیری اما اینکه همه چیز با هم مشکل داره سخته

میشه که بشه؟؟؟
چقدر خوب که توی عقد داری جدا میشی...این توی عقد رو من دست بلند کرد اما من جدا نشدم با اینکه میدونستم ...

راسته میگن مشکلات عقد بعد عروسی ده برابر میشه؟؟💔یه وقتایی میگم شاید خوب میشد 

نمیدونم آخه اخلاق بد زیاد داشت یه وقتایی خیلی مهربون بود ولی کلا اجازه دخالت به خانوادش میداد تازگیا برای من خسیس شده بود 

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

عزیزدلم شما بهترینی - باوفا ترین زنی هستی شما ک تا الان دیدم حق داری ناراحت باشی ولی یکبار برای همیش ...

قربونت بشم من بارها جلوش نشستم گریه کردم و محبت گدایی کردم منی که نه از زیبایی و سطح اجتماعی هیچی کم ندارم...بارها تولدمو یاد آوری کردم که یادش نره ...وقتایی که مریض بودم به شوخی و جدی بارها خواستم حالمو بپرسه...اما متاسفانه اون دچار خودبرتر بینی شده احساس میکنم

میشه که بشه؟؟؟
پیدا کردن دوباره ی فردی که همه ی ویژگی های اخلاقی و خودکار داشته باشه، خیلی خیلی سخته.

من اگر جدا بشم دیگه دنبال شخصی نیستم...همین الانشم خودم خرج خودمو میدم و بقیه حقوقمو توی خونه خرج میکنم 

میشه که بشه؟؟؟
من اصلا آدم لجبازی نیستم ...اینکه ۱۲ سال بدون بچه و محبت پاش موندم اینو نشون میده...نمیدونم دوسم دار ...

عزیزم پیش مشاور برید شاید دوست داره ولی حمایت و محبت کردن بلد نیست 

از بابت بچه دار نشدنتون متاسفم.تا حد زیادی حرفات رو درک میکنم من دو ساله بچه دار نشدیم کلی همورمون و داروو به خودم وارد کردم و همسرم حتی یک آزمایش ساده نداده و نمیده که شاید مثلا مشکل از اونه. من بفهمم ی روزی مشکل از اون بودن و الکی من هی دارو خوردم پاره اش میکنم.

مردای ما خودخواه اند نسلی اند که این مدل رفتارها را در پدر و بردار بزرگتر عموها و پدربزرگ خود دیده اند و عینا ناهوداگاه تکرار میکنند

خدایا شکرت ...

راسته میگن مشکلات عقد بعد عروسی ده برابر میشه؟؟💔یه وقتایی میگم شاید خوب میشد نمیدونم آخه اخلاق بد ز ...

نه خوب نمیشه....هیچی خوب نمیشه....توروخدا گول این حرفارو نخور...کسی که بلد نیس دلبری کنه هرگز نمیکنه...کسی که بلد نیست توجه کنه هرگز نمیکنه ....من اشتباه کردم که فکر کردم باید درستش کنم ....مادرش باید تربیتش میکرد نه من

خوب کردی جدا شدی...من آینده تو هستم بعد ۱۲ سال ...شکسته خسته، خشمگین و مدام عصبانی و افسرده

میشه که بشه؟؟؟
قربونت بشم من بارها جلوش نشستم گریه کردم و محبت گدایی کردم منی که نه از زیبایی و سطح اجتماعی هیچی کم ...

خدانکنه فداتشم

دلم آشوب شد براتون 

حالا تصمیمتون چیه؟ چیکار میخوایین بکنید؟ 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من ی زن نابارورم 

۱۰ ساله ناباروری دارم 

همسرم رو دوست ندارم و دلم نمیخواد بچه داشته باشم...

برعکس اون خیلی منو دوست داره توجه میکنه محبت میکنه ولی من فقط وظایف همسربودن رو انجام میدم و خیلی برای کار و هزینه های زندگی تلاش می‌کنم.بنظرم ادامه دادن زندگی هایی مثل زندگی من اشتباهه ؛ من جسارت جداشدن ندارم ولی بارها از همسرم خواستم جدابشیم و بره ازدواج کنه و پدربشه چون عاشق بچست ولی بنظرم اونم جسارت جدایی نداره.

شما هم شاید همسرت شبیه من باشه ک ماها فقط ادامه میدیم بی هیچ هدفی 

اسی   بهت  علاقه  نداره      خدا هم  دوستت داشته     برای چنین  مردی  بچه دار نشدی     چون  در اون صورت   جدایی سخت می‌شد

حالا هم   دنیا تموم نشده         طلاق  هم   وحشتناک نیست

مردم   با دو سه  تا  بچه    گاهی  ناچارا  طلاق میگیرن 

مشکلات   هم   تموم  نمیشه      ولی  لااقل  اینقدر حس بد   مغزت  رو نمیخوره 

مالی هم  که   وابسته   نیستی

حالا   یا  مجدد  ازدواج  میکتی     یا تنها  میگذرونی

احتمالا سن  زیاد نداری     خیلی خانمها   الان تو این سن تازه  دارن  فکر  میکنن   خواستگار  راه  بدن  یا نه