2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 122 پست
دقیقا ...از بودنش فقط زحماتش برام هست اما همه فک میکنن باید وقتی جدابشی که به باد کتک بگیرنت

نه گلم چه حرفیه حتما که نباید مثل خروس جنگی به جان هم بیفتیم گاهی باید برای ارامشمون تصمیم سخت بگیریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی ادما یکیو خیلی دوست دارن

ولی ی چیزی مانع میشه

بیانش نمیکنن

اما میفهمی ک خیلی دوست دارن

احتمالا از اوناس

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

نه گلم چه حرفیه حتما که نباید مثل خروس جنگی به جان هم بیفتیم گاهی باید برای ارامشمون تصمیم سخت بگیری ...

بخدا دیشب که من دندونمو جراحی کردم ساعت ۸ شب خوابیده ...تازه الان بیدارش کردم گفتم برو حلیم بگیر حس ضعف دارم😔

میشه که بشه؟؟؟
بخاطر اون و داروهای هورمونی که مصرف کردم تخمکام بسیار ضعیف شدن و قدرت باروریم از دست رفته ...اما اون ...

خیلی سخته میفهمم...

خانوم ها خیلی فداکاری میکنن

یه بار ازش بخواه تا با شما بیاد مشاور شاید این رفتاراش دلیلش هورمونی هست و اصلا دست خودش نیست 

بعضی ادما یکیو خیلی دوست دارنولی ی چیزی مانع میشهبیانش نمیکنناما میفهمی ک خیلی دوست دارناحتمالا از ا ...

خب داری میگی اما می‌فهمی که دوستت دارن....این هیچ رفتاری نداره که بدونم دوسم داره...مریض باشم نگرانم نمیشه،جراحی کنم حالمو نمیپرسه،کارای خونه رو وفتی میکنه که ازش بخوام ،چون منم شاغلم .

میشه که بشه؟؟؟
بخدا دیشب که من دندونمو جراحی کردم ساعت ۸ شب خوابیده ...تازه الان بیدارش کردم گفتم برو حلیم بگیر حس ...

بخدا من بخاطر همون شوهرم معتادم مجبور شدم با مردی که ۲۰ سال ازم بزرگتره ازدواج‌کنم کلا زندگیم داغون شد

با شرایطی ک شما داری  خیلی راحت میتونید جدا بشید 

ولی اول مشاوره برید باهاش صحبت کن بگو نیاز به مهرومحبت دارید و کلیپ های عاشقانه توی اینستا زیاد براش بفرست  که حدقل یه تلنگری بشه براش 

اگه هیچ تغییری نکرد فقط یه خدافظی و تمام 

بگو من واقعا دیگه خسته شدم از این همه دست وپا زدن و حفظ رابطمون با چنگ و دندون 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

خیلی سخته میفهمم...خانوم ها خیلی فداکاری میکننیه بار ازش بخواه تا با شما بیاد مشاور شاید این رفتاراش ...

سه جلسه مشاوره رفتیم و مشاور آقا بود و فقط طرف اون بود ....هی میگف دوستت داره ....گفتم چطور دوسم داره که وقتی حرف میزنم به چشام نگاه نمیکنه و به درو دیوار نگاه میکنه

میشه که بشه؟؟؟
با شرایطی ک شما داری خیلی راحت میتونید جدا بشید ولی اول مشاوره برید باهاش صحبت کن بگو نیاز به مهروم ...

مشاوره رفتیم، نشست جلو مشاور گریه کرد اونم گف خانوم ایشون خیلی شمارو دوس داره ....منم گفتم چطور دوس داره که موقعی که باهاش حرف میزنم به چشام نگاه نمیکنه،چطور دوس داره که موقع دعوا جیغ بزنم گلومو میگیره؟؟؟ چطور دوسم داره که بیمار بشم یه تماس نمیگیره 

درباره کلیپ هم توی اینستا براش میفرستم اما اصلا حواسش به دایرکت من نیست کلا حواسش پرته ...با اینکه همیشه توی اینستاس اما اصلا چیزایی که میفرستمو نگاه نمیکنه

میشه که بشه؟؟؟
بخدا من بخاطر همون شوهرم معتادم مجبور شدم با مردی که ۲۰ سال ازم بزرگتره ازدواج‌کنم کلا زندگیم داغون ...

متاسفم گلم...من فکر نمی‌کنم دیگه ازدواج کنم چون خودم شاغلم و از نظر مالی نیازی ندارم ...اما در حال حاضر اون مهم نیس فقط نمیدونم جدایی کار درستیه یا نه

میشه که بشه؟؟؟
سه جلسه مشاوره رفتیم و مشاور آقا بود و فقط طرف اون بود ....هی میگف دوستت داره ....گفتم چطور دوسم دار ...

آخ شوهر منم همینه باهاش حرف میزنم همش یه جا دیگه رو نگاه میکنه یا مثلا یهو وسط حرفم یه حرف دیگه میزنه دلیل نمیشه که دوستت نداره..

اما اگه همیشه و به همه چیز بی توجه حق داری

اینبار پیش روانشناس خانوم برو