2777
2789
عنوان

اصلاح صورت

143 بازدید | 25 پست

تا حالا اصلاح نکردم احتمالا هم ابان میرم دانشگاه خانواده ام اجازه اصلاح نمیدن نهایتش شاید زور بزنم اجازه بدن سیبیلامو بزنم ولی بقیه صورتم نه 

از اون ادمایی هستم که صورتم پرموعه چیکار کنم خیلی خجالت می کشم و استرس دارم به نظرتون برم دانشگاه مسخره ام می کنن؟

ماسک بزنم ؟

ولی بازم ماسکم بزنم پیشونیم مشخصه مو داره 😥😥چیکاار کنم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه هنوزم هست انقدر خانواده سختگیر:////

هیت دیگه یه سری عقاید قدیمی که تا ازدواج نکردی حق اصلاح صورت نداری

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اصلاح کن دیگه حداقلش هیجده سالته

عزیزم اگه به من بود ده سال پیش اصلاح می کردم میگم که خانواده ام نمی زارن

یواش یواش بردار اول سیبلت ، بعد سیبل و چونه ، بعد صورت ، بعد پیشونی ردگم کنی 🤣

😂خب دانشگاه رو چیکار کنم اونو که نمی تونم یواش یواش برم از روز اول همه ببینن مسخره ام می کنن 

توی دانشگاه کسی رو دیدی که اصلاح نکرده باشه تاحالا

😂خب دانشگاه رو چیکار کنم اونو که نمی تونم یواش یواش برم از روز اول همه ببینن مسخره ام می کنن توی دا ...

از الان شروع کن سیسی تا دانشگاه تموم میشه 🤣🤣

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

چراا نمیزارن؟؟

عزیزم یه سری عقاید سنتی طبق رسمی که توی فامیل هست دختر تا ازدواج نکرده نباید صورتشو اصلاح کنه ولی قضیه من بقیه فرق می کنه اونا توی شهرستانن و مشکلی نیست ولی من تهران زندگی می کنم دانشگاه هم اینجا قراره برم

منم اجازه نداشتمولی یهو خودم برداشتم موهای صورتم رو زدم و به کسی اجازه ندادم برا من اظهار نظر کنهاگه ...

نمیشه اگه بدون اجازه شون بزنم مث این می مونه برگه مرگمو امضا کرده باشم توی خاندان ما این موضوع خیلی مهمه مث دخترونگی یه خانم می مونه

از الان شروع کن سیسی تا دانشگاه تموم میشه 🤣🤣

نمیشه دیگه میگن تا نتایج بیاد و کامالا مطمئن بشن من قبولم بعدش شاید اجازه گرفتم اونم فقط از مامانم اجازه گرفتم بابامو نمیدونم چیکار کنم