2821
2789
عنوان

اصلاح صورت

144 بازدید | 25 پست

تا حالا اصلاح نکردم احتمالا هم ابان میرم دانشگاه خانواده ام اجازه اصلاح نمیدن نهایتش شاید زور بزنم اجازه بدن سیبیلامو بزنم ولی بقیه صورتم نه 

از اون ادمایی هستم که صورتم پرموعه چیکار کنم خیلی خجالت می کشم و استرس دارم به نظرتون برم دانشگاه مسخره ام می کنن؟

ماسک بزنم ؟

ولی بازم ماسکم بزنم پیشونیم مشخصه مو داره 😥😥چیکاار کنم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وا مگه هنوزم هست انقدر خانواده سختگیر:////

هیت دیگه یه سری عقاید قدیمی که تا ازدواج نکردی حق اصلاح صورت نداری

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اصلاح کن دیگه حداقلش هیجده سالته

عزیزم اگه به من بود ده سال پیش اصلاح می کردم میگم که خانواده ام نمی زارن

وای ای کاش هیجوقت سبیل نمیزدم ....

(اسی بعد زدن سبیل)

ولی خدایی زشته بزن.

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

یواش یواش بردار اول سیبلت ، بعد سیبل و چونه ، بعد صورت ، بعد پیشونی ردگم کنی 🤣

😂خب دانشگاه رو چیکار کنم اونو که نمی تونم یواش یواش برم از روز اول همه ببینن مسخره ام می کنن 

توی دانشگاه کسی رو دیدی که اصلاح نکرده باشه تاحالا

😂خب دانشگاه رو چیکار کنم اونو که نمی تونم یواش یواش برم از روز اول همه ببینن مسخره ام می کنن توی دا ...

از الان شروع کن سیسی تا دانشگاه تموم میشه 🤣🤣

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

چراا نمیزارن؟؟

عزیزم یه سری عقاید سنتی طبق رسمی که توی فامیل هست دختر تا ازدواج نکرده نباید صورتشو اصلاح کنه ولی قضیه من بقیه فرق می کنه اونا توی شهرستانن و مشکلی نیست ولی من تهران زندگی می کنم دانشگاه هم اینجا قراره برم

منم اجازه نداشتمولی یهو خودم برداشتم موهای صورتم رو زدم و به کسی اجازه ندادم برا من اظهار نظر کنهاگه ...

نمیشه اگه بدون اجازه شون بزنم مث این می مونه برگه مرگمو امضا کرده باشم توی خاندان ما این موضوع خیلی مهمه مث دخترونگی یه خانم می مونه

از الان شروع کن سیسی تا دانشگاه تموم میشه 🤣🤣

نمیشه دیگه میگن تا نتایج بیاد و کامالا مطمئن بشن من قبولم بعدش شاید اجازه گرفتم اونم فقط از مامانم اجازه گرفتم بابامو نمیدونم چیکار کنم 

2823
2791
2779
2792