2777
2789
عنوان

اصلاح صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 25 پست
بیخیال بابا بزن

اون وقت باید شب تو کوچه بخوابم😂😂😂این قضیه توی خاندان ما مث دوخترونگی یه دختر می مونه که تا قبل ازدواج نباید از دست بده

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
وای ای کاش هیجوقت سبیل نمیزدم ....(اسی بعد زدن سبیل)ولی خدایی زشته بزن.

من که می خوام خانواده ام نمی زارن

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون وقت باید شب تو کوچه بخوابم😂😂😂این قضیه توی خاندان ما مث دوخترونگی یه دختر می مونه که تا قبل از ...

خودتو بزن زمین گریه کن برا باباها گریه جوابه😂😂

تو‌اگه‌بلا‌هم‌بودی،‌صدبار‌بیا‌به‌سرم..

خودتو بزن زمین گریه کن برا باباها گریه جوابه😂😂

توی این بیست سال زندگیم حتی یه بار هم خودمو ابنطوری جلوش لوس نکردم و گریه نکردم اینکارو بکنم فک می کنه دیونه شدم کل وقار و غرورم خراب میشه😂😂

ینی چییگوش نده برو بزن حتماا با سبیل نری دانشگاااگ ابرو داری زیرشو مرتب کن

ابرو رو که بیخیال من برم رگمو بزنم هم اجازه نمیدن مامانم میگه حتی ازدواج هم کنی اجازه نمیدم ابرو برداری همین صورتمو اجازه بدن خیلیه ولی نیمدن نهایتش سیبیلامو بزارن بر دارم 

توی این بیست سال زندگیم حتی یه بار هم خودمو ابنطوری جلوش لوس نکردم و گریه نکردم اینکارو بکنم فک می ک ...

همون سیبیلاتم راضی شن خوبه😂

تو‌اگه‌بلا‌هم‌بودی،‌صدبار‌بیا‌به‌سرم..