2777
2789
به جز طناب و دو چه حرکات ورزشی دیگه انجام بدم

نگاه پشت زانو یه غده ای هست زمانی که آدم میدوعه و طناب میزنه اون غده ترشح میشه  و کمک به غضروف  و استخون سازی میکنه من مثلا ورزش ووشو رو دیدم خیلی با زانو سر و کار دارن بیشتر از والیبال تاثیر داره چون والیبال و بسکتبال و شنا معمولا تا کامل یاد بگیری بری داخل زمین و شروع به بازی کنی 6 ماه شایدم بیشتر طول میکشه و مربی کم کم یاد میده اما ووشو از جلسه اول پاها رو کش میدن و زانو تحرک داره 

حرکاتی که زانوت کش بیاد بدنت کش بیاد بدنت نرم نرم بشه به مرور زمان 

یه برنامه هم هس اسمش فکر کنم افرایش قد هس داخل مایکت هس و لوگو قرمز رنگه اون برنامه هم میتونی دان کنی بهت بگه چه ورزشی بزنی که پاهات کش بیاد برات تایم هم میگیره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه پشت زانو یه غده ای هست زمانی که آدم میدوعه و طناب میزنه اون غده ترشح میشه و کمک به غضروف و اس ...

ممنون دستت دردنکنه

مکمل چی

پندار نیک،گفتار نیک،کردار نیک 

نگاه پشت زانو یه غده ای هست زمانی که آدم میدوعه و طناب میزنه اون غده ترشح میشه و کمک به غضروف و اس ...

قرص ویتامین Dمیگن خیلی خوبه 

ممنون دستت دردنکنهمکمل چی

معمولا مکمل گیاهی رو طب سنتی میده  مخلوط همه چیزای ویتامینه هست

اما مکمل برای رشد قد هر چیزی که کلسیم آهن ویتامین ومفید باشه مثل شیره های انگور توت خرما کنجد آجیل خام خرما انجیر انجیر خشک توت خشک 

مکمل های دیگه هم ممکنه وجود داشته باشه اما خب من در حد چیزایی که استفاده کردم راهنمایی کردم 

صبونه یا عصرونه نون و شیره بخور یا نون و شیره و کره بادام زمینی 

صبونه اگر تخم مرغ بخوری بهتره اما بعد یه مدت آدم خسته میشه 

مرسی بابت توضیحات عزیزمچه موقع انجام دادی اینقد ارزون شده ؟

ماه پیش  انجام دادم 200 دادم تازه تو شهر ماه این دکتر خيلي معروف بود فکر میکردم بیشتر بشه زالو هم دونه ای 100 

فکر کنم سه تا یا 4 تا نیازه جمعا 300 400 و دیگه هر بار که میری حجامت نیاز به پول ویزیت دادن نیس همون 200 میشه پول دستمزد و داروی رایگانی که میدن 

معمولا مکمل گیاهی رو طب سنتی میده مخلوط همه چیزای ویتامینه هستاما مکمل برای رشد قد هر چیزی که کلسیم ...

ممنون دستون دردنکنه🙏🙏