2777
2789
عنوان

سممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 4581 بازدید | 353 پست
همینننن گفتم ما جز مهربونی و خوش برخوردی ازت ندیدیم حالا اون بنده خدا بخاطر ده دقیقه دیر رسیدن😂🥲💔

ن کلا خیلی عذابم میده

کلا آن تایم نیس

الان هستم خونه مامانم

قرار بود ی ربع ب 9بیاد دنبالمون برگردیم خونه بچه هام خابشون میاد

هنوز نیومده

معلومم نیس کی بیاد

همینقد ریلکس

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

جونم برات بگههنرستان بودم. قرار بود دوتا از بچه ها برن همدان. برای نگاتیو سیاه سفید و کاغذهای چاپ عک ...

🤣🤣🤣🤣🤣

چه جرعتیییییی

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن کلا خیلی عذابم میدهکلا آن تایم نیسالان هستم خونه مامانمقرار بود ی ربع ب 9بیاد دنبالمون برگردیم خون ...

ای بابااا ایندفعه چه تنبیهی براش در نظر گرفتی؟ 😅

برعکس بابای من اگه ی ساعتی بگی یک دقیقه هم اینور اونور نمیشه

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

😭😭💔💔

عهه. 🚬🍫🍷💃🍷💃🍷💃🍷💃🍷🍷🍷🍷🍷🍷💃🍷💃🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷هر کی یچی بیاره تا خود صب. بزن برقصه💃💃💃💃💃🍷

حالا دس.دس.گور بابا اقدس 😉👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃. 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

عهه. 🚬🍫🍷💃🍷💃🍷💃🍷💃🍷🍷🍷🍷🍷🍷💃🍷💃🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷هر کی یچی بیاره تا خود صب. بزن برقصه💃💃� ...

😂😂😂💔💔

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

خودم یه دفعه 

معلم چندتا از بچها رو داد گف ببر دفتر بگو معلم گفته به خانواده هاشون بگین بیان..

منم ک اونا رفیقام بودن نمیشد🤣

تا دم دفتر رفتم  بعد رفتیم دووووور کل حیاط که خیلی  بزرگه زدیم بعد ک برگشتیم دبیر گف زنگ زد؟؟ گفتم  اره میان ولی فردا ...

فرداش گف اومدن ؟؟ گفتم امدن مدیر نبوده رفتن  ۱ماه پیچوندمش😂 دبیر فهمید ۵نمره مستمر کم‌کرد😂

ن کلا خیلی عذابم میدهکلا آن تایم نیسالان هستم خونه مامانمقرار بود ی ربع ب 9بیاد دنبالمون برگردیم خون ...

من دیروز کلی کتکش زدم.. از خونه پرتش کردم بیرون🚬

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ای بابااا ایندفعه چه تنبیهی براش در نظر گرفتی؟ 😅برعکس بابای من اگه ی ساعتی بگی یک دقیقه هم اینور او ...

تنبیه دیگه براش فایده نداره

حتی سر این اخلاقشم قهر کردم باهاش

ولی درست بشو نیس

زیر دست مادری بزرگ شده ک میگه

چرا میخای سرهمون ساعتی ک زنگش میزنی بیاد؟مگه موندی تو بیابون بلاخره میاد دنبالت

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

قلب من🥲خوشحالم که بدونم برا یه نفر مهمه😂چاره ای نیست دل کندن برا خودمم خیلی سخته سه ساله عضو اینجا ...

اخییییی🥺

خب برگشتی بم بگو ک اومدی 

من دیروز کلی کتکش زدم.. از خونه پرتش کردم بیرون🚬

ایول بابا دمت گرم😁😁😁🤣

تنبیه دیگه براش فایده ندارهحتی سر این اخلاقشم قهر کردم باهاشولی درست بشو نیسزیر دست مادری بزرگ شده ک ...

واااااا اینا چرا اینطورین😐😐😐

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!