2777
2789
عنوان

کفش بوت و نیم بوت کی میاد تو بازار

81 بازدید | 8 پست

الانم تک و توک هستا ولی انگار واسه سال قبله جدید کی میاد؟

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوت و نیم بوت میخواین چیکار؟؟؟ زمستون نداریم کهنه برفی، نه بارونی

فقط برای برف و بارون نیست که 

هوا سرد میشه پای ادم واقعا یخ میزنه 

یا بوت گرم میشه حداقل

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بوت و نیم بوت میخواین چیکار؟؟؟ زمستون نداریم کهنه برفی، نه بارونی

پاسخای غیر مرتبط اکثرا اذیت کنندست

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

زوده هنوز 

تو ابان شروع میشه دیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پاسخای غیر مرتبط اکثرا اذیت کنندست

غیر مرتبط نبود. از نظر من زمستونهای الان زیاد نیازی به پالتو و لباسهای گرم یا بوت و نیم بوت نداره. تاپیک زدی، نظرم و گفتم...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟