2777
2789

چه پاساژی نزدیکته همونو برو

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پاساژ پروانه .صبح جمعه تا ۱۲ بازه .کلی چیزای جینگول داره با قیمت پایین .بزنی تو نشان آدرس دقیق شو بهت میده 

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

لوتوس مال همون نازی اباد کلی بازار هست که قیمتاشم خوبهاما جمعه بازار بزرگ باز نیست وگرنه قیمتاش خوبه

بازه عزیزم داخل خوده بازار باز نیستن ولی تک فروشا هستن بعلاوه پاساژ رضا و دلگشا

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز