2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست
توی روستام کاری ک بشه کرد نیست فعلا دانشجوام ب سختی دارم میگذرونم

این نظر منه چون میگی بی پول هستید درس خوندن واجب نیست کار کن برو خارج از شهر دنبال یه شغل باش بعدش هم میتونی درست ادامه بدی چون یارانه چیزی نمیشه و اینجوری نمیشه زندگی کرد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

منم روستابودم لیسانس گرفتم رفتم ی خونه اجاره کردم پدرمادرمم بردم اونجا رفتم توی شرکت کارگری میکردم خ ...

خداروشکر عزیزدلم. مشکل اصلی من پدرمه ک مصرف ک می‌کنه مارو اصلا نمی‌شناسه فحاشی و هرچی ک بگی هیچوقت هم نمیزارع از این روستا بریم . بعد برای رفتن و اجاره خونه دادن باید حداقل چیزی داشته باشی در حالی ک تنها سرمایه ما همین یارانه ست 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تو روستام کارکردن برام سخته. کلی محدودیت دارم

میدونم ترشی درست کنین بامادرت مرغ نگه دارین تخم مرغ بفروشین سبزیجات بکار خشک کن بسته بندی کن بفروشین منم روستام ی باغ کوچک داریم ازاین کارامیکنم نعناع میکارم  خشک میکنم میفروشم عرقشومیگیرم ترخون خشک میکنم ازاین کارا یکم کمک خرجه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خداروشکر عزیزدلم. مشکل اصلی من پدرمه ک مصرف ک می‌کنه مارو اصلا نمی‌شناسه فحاشی و هرچی ک بگی هیچوقت ه ...

اره واقعا الان سخته من صحبت ده سال قبل کردم شرایط بهتربود الان تنها راهش همین کارای توخونه مثل ترشی و سبزی خشک کردن اینجورچیزاست یکم کمک خرجت میشه اگه بتونی

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

عزیزم دانشگاهت کجاست؟ تو روستا؟

توی دانشگاه کار دانشجویی بگیر. یا برو تو خابگاه بمون و کار پیدا کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را