خسته شدم از این همه بی پولی و بدبختی. هیچوقت مثل هم سن هام زندگی نکردم .پدرم اعتیاد داره ، مادرم ناتوان فقط با یارانه زندگی میکنیم لطفا دعا کنید برام خدا معجزه کنه برامون دیگ خسته شدم .
توی روستام کاری ک بشه کرد نیست فعلا دانشجوام ب سختی دارم میگذرونم
این نظر منه چون میگی بی پول هستید درس خوندن واجب نیست کار کن برو خارج از شهر دنبال یه شغل باش بعدش هم میتونی درست ادامه بدی چون یارانه چیزی نمیشه و اینجوری نمیشه زندگی کرد
خداروشکر عزیزدلم. مشکل اصلی من پدرمه ک مصرف ک میکنه مارو اصلا نمیشناسه فحاشی و هرچی ک بگی هیچوقت هم نمیزارع از این روستا بریم . بعد برای رفتن و اجاره خونه دادن باید حداقل چیزی داشته باشی در حالی ک تنها سرمایه ما همین یارانه ست
خداروشکر عزیزدلم. مشکل اصلی من پدرمه ک مصرف ک میکنه مارو اصلا نمیشناسه فحاشی و هرچی ک بگی هیچوقت ه ...
اره واقعا الان سخته من صحبت ده سال قبل کردم شرایط بهتربود الان تنها راهش همین کارای توخونه مثل ترشی و سبزی خشک کردن اینجورچیزاست یکم کمک خرجت میشه اگه بتونی
توی دانشگاه کار دانشجویی بگیر. یا برو تو خابگاه بمون و کار پیدا کن
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را