2777
2789

خانوادم میگن شبا تنهایی خونه در باز نکن

ی ده دقیقه پیش حدود 6 یا 7 بار زد بار نکردم الان دوباره میزنه محکم فشار میده کیه یعنی؟ 

کسی قرار نیست بیاد 

چنبار هم میزنه 😐

امروز عصر هم ینفر ده باری زد 

یعنی انقد واجبه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز نکن اگه آشنا باشه زنگ میزنه بهت

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

از پشت در بپرس کیه غریبه بود دیگه جوابشو نده شاید اشناس کار واجب داره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

معمولا مامور آب اینجوریه

منم قبلا تو به خونه ویلایی زندگی میکردم

تا ساعت ۱ ظهر هم معمولا خواب بودم

اونام واقعا پیله بودن

البته من که اصلا پا نمیشدم ببینم کین  آیفون عکس  میگرفت بعدا چک میکردم بعضی ها رو از لباسشون میفهمیدم بعضی ها رو هم از رو قیافشون

اپارتمان هستید؟خوب از پشت بومی جایی نگاه کن ببین کی هست

ن خونمون آپارتمانی نیست راه دیدی نداریم

میگم اگ آشنا بود تا الان چنبار زنگ میزد نه هر چن دقیقه یکساعت بیاد انقد ایفون بزنه