naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان لاغری 554 بازدید | 49 پست کسی از کپسول گارسینیا کامبوجیا استفاده کرده؟ ایانتیجه داده بهش؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/01/19 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saheel75 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 1846 من قرص اسلیمکس خوردم نتیجه دیدمتوداروخانه ست همشم رازیانه واین چیزاست گیاهیهبسته ای ده تمن
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من قرص اسلیمکس خوردم نتیجه دیدم توداروخانه ست همشم رازیانه واین چیزاست گیاهیه بسته ای ده تمن چندکیلو تو یک ماه کم کردی روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
nminoo عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 3800 من قرص اسلیمکس خوردم نتیجه دیدم توداروخانه ست همشم رازیانه واین چیزاست گیاهیه بسته ای ده تمن واقعا جواب داد؟همراه با ورزش و رژیم؟چقد کم کروی
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 من دارم ادیوس میخورم میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من دارم ادیوس میخورم تاثیر داشت روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 تاثیر داشت تازه شروع کردم ۵ روزه میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
خاله_گلدونه عضویت: 1392/04/17 تعداد پست: 8744 تازه شروع کردم ۵ روزه چند گرفتی عزیزم خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 چند گرفتی عزیزم من دونه ای خریدم . ۷ تومن دونه ای ولی یه بسته ی ۶۰ تاییش ۴۲۰ تومنه فعلا ۲۰ تا گرفتم ببینم نتیجش چی میشه میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
خاله_گلدونه عضویت: 1392/04/17 تعداد پست: 8744 من دونه ای خریدم . ۷ تومن دونه ای ولی یه بسته ی ۶۰ تاییش ۴۲۰ تومنه فعلا ۲۰ تا گرفتم بب ... عه چه خوب...منم یه جا پرسیدم گفتن حدود ۵۰۰ تومن ولی یکی از فامیلامون گرفته خیلی راضی بود..ببین عین فیل بود کوه چربی بود تو چند ماه ذوب شده خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
خاله_گلدونه عضویت: 1392/04/17 تعداد پست: 8744 عزیزم میتونی شمارشو بدی منم چندتا بگیرم ببینم بهم میفته یا نه؟ خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 عه چه خوب...منم یه جا پرسیدم گفتن حدود ۵۰۰ تومن ولی یکی از فامیلامون گرفته خیلی راضی بود..ببین عین ف ... قرص خییلی قویی ای هست میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
خاله_گلدونه عضویت: 1392/04/17 تعداد پست: 8744 قرص خییلی قویی ای هست آره..امسال عید دیدمش کوهانش حسابی صاف شده بود مانتو فاتتزی پوشیده بود خیلی شیک خودش کیف میکرد..اثرش روی تو چطور بوده استهاتو بسته؟؟ خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 آره..امسال عید دیدمش کوهانش حسابی صاف شده بود مانتو فاتتزی پوشیده بود خیلی شیک خودش کیف میکرد..اثرش ... بله خییلی کم شده ولی من تازه شروع کردم . میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
خاله_گلدونه عضویت: 1392/04/17 تعداد پست: 8744 بله خییلی کم شده ولی من تازه شروع کردم . عزیزم میشه شماره فروشندشو بدی منم ازش بگیرم؟؟ خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر