2777
2789
عنوان

لاغری

554 بازدید | 49 پست

کسی از کپسول گارسینیا کامبوجیا استفاده کرده؟ ایانتیجه داده بهش؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
من قرص اسلیمکس خوردم نتیجه دیدم توداروخانه ست همشم رازیانه واین چیزاست گیاهیه بسته ای ده تمن

چندکیلو تو یک ماه کم کردی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم ادیوس میخورم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
تاثیر داشت

تازه شروع کردم ۵ روزه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
چند گرفتی عزیزم

من دونه ای خریدم . ۷ تومن دونه ای 

ولی یه بسته ی ۶۰ تاییش ۴۲۰ تومنه 

فعلا ۲۰ تا گرفتم ببینم نتیجش چی میشه  

من دونه ای خریدم . ۷ تومن دونه ای  ولی یه بسته ی ۶۰ تاییش ۴۲۰ تومنه  فعلا ۲۰ تا گرفتم بب ...

عه چه خوب...منم یه جا پرسیدم گفتن حدود ۵۰۰ تومن ولی یکی از فامیلامون گرفته خیلی راضی بود..ببین عین فیل بود کوه چربی بود تو چند ماه ذوب شده

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
عه چه خوب...منم یه جا پرسیدم گفتن حدود ۵۰۰ تومن ولی یکی از فامیلامون گرفته خیلی راضی بود..ببین عین ف ...

قرص خییلی قویی ای هست 

آره..امسال عید دیدمش کوهانش حسابی صاف شده بود مانتو فاتتزی پوشیده بود خیلی شیک خودش کیف میکرد..اثرش ...

بله خییلی کم شده ولی من تازه شروع کردم .