2777
2789

دخترم امسال مدرسه اش رو عوض کردم.بردم یه جا که یکی از فامیلای آشغالمون که با ما بده دخترش تو اون کلاسه.دیروز زنگ ورزش با توپ والیبال وسطی کردن.دخترش محکم زده به دختر من ، دخترم اومده بود خونه کمرش درد میکرد

شما اگه تو این موقعیت بودین چیکار میکردین؟ میترسم بازم تکرار کنه

مطمئن هم هستم عمدی زده

کلاسشم نمیتوتم عوض کنم مدرسه هم همینطور

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دخترت یادت بده از خودش دفاع کنه

اخه وقتی توپ والیبال رو مرت میکنه محکم تو سر بچه اونم یه بچه که دوباره سنش هیکل و قدرت داره چه طور دفاع کنه

میترسم این بار بزنه به صورتش

اخه وقتی توپ والیبال رو مرت میکنه محکم تو سر بچه اونم یه بچه که دوباره سنش هیکل و قدرت داره چه طور د ...

حالاازکجامطمنی عمدی زده بازیه یکی میزنه یکی میخوره بهتره پیش بچت فاز منفی ندی

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

این بچه کلا شره

دخترم میگه یه بچه مادر نداره ۳ ۴ تا قلدرای هیکل گوریلی کلاس اذیتش میکنن این بچه نکبتم جزوشونه

متاسفانه من شدیدا جوشی ام صبرم سر بیاد  هم حق دخترم و میگیرم هم حق اون بچه

گلم من میگم اینا فامیلای خودمن

از پدر مادرش رو میشناسم که آدمای شری هستن بچه هاشونم لنگه خودشون

حتما میشناسم میگه

فعلا بگی مقصر میشی که عمدی نبوده و نمیشه هم ثابت کرد 

به دخترت بگو دفاع کنه ، چندتا مورد که شد به مدیر و معلم بگو

البته چون ازشون پیش زمینه بدی داری باعث‌میشه حتما بگی عمدی بوده در حالی که ممکنه واقعا عمدی نبوده

این بچه کلا شرهدخترم میگه یه بچه مادر نداره ۳ ۴ تا قلدرای هیکل گوریلی کلاس اذیتش میکنن این بچه نکبتم ...

اگر میدونی عمدی بوده برو به مدیر مدرسه بگو 

این بچه تربیت شده پدر و مادرشه   یعنی پدر و مادرش هم مثل خودش بی وجدان و زورگو و بی شخصیت اند 

به پدر و مادرش بگی  نه تنها بچشون رو ادب نمیکنن  بلکه مثل یک سگ هار به شما هم میپرن

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اگر میدونی عمدی بوده برو به مدیر مدرسه بگو این بچه تربیت شده پدر و مادرشه یعنی پدر و مادرش هم مثل ...

شنبه میرم مدرسه 

گلم من میگم اینا فامیلای خودمناز پدر مادرش رو میشناسم که آدمای شری هستن بچه هاشونم لنگه خودشونحتما م ...

بله حق با شماس اگه مطمنی حتما بروپیگیری کن ازمدرسه

این بچه کلا شرهدخترم میگه یه بچه مادر نداره ۳ ۴ تا قلدرای هیکل گوریلی کلاس اذیتش میکنن این بچه نکبتم ...

ببخشیدمن فکر کردم چون بدت میاد ازشون یه طرفه رفتی گفتم پیش دخترت فازمنفی ندی تااخرسال تلخش بشه

ببخشیدمن فکر کردم چون بدت میاد ازشون یه طرفه رفتی گفتم پیش دخترت فازمنفی ندی تااخرسال تلخش بشه

نه عزیزم اونا برام مهم نیستن که ازشون خوشم بیاد یا نه

فامیل خودمن

چون ادمای شر و خلافی هستن حوصلشونو ندارم

ولی این اجازه رو نمیدم برام دردسر بشن