2777
2789
عنوان

خیلی جالبین و غیر قابل احترام

180 بازدید | 14 پست

داشتم حرف میزدم در مورد اتفاقی که افتاده تاپیک قبلیم که ترکید چون مردا خیلی عالین و ما تجاوز یا امینت از بین بردیم که ترکید چون حق میگم یه عده فشاری میشن نظرتون برام مهم نیست 

قبلا ام یبار تاپیک فمنیست زده بودم ترکید دفعه بعد بزنم بابام خیانت کرده یا میکنه یا شک دارم یجوری میایین راهکار میدین ایول دارین واقعا

نکته: البته یه عده خیلی عزیزین محترمین با ارزشین حرفم با همه نیست بد برداشت نکنین با اون عده ای که گزراش میزنن هستم 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

آلت تناسلی مرد همه کاره ۱۲۰۰

😂😐

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آلت تناسلی مرد همه کاره ۱۲۰۰

@niniyar‍ 

ایشون تمام تاپیکا رو به گند کشیده

چرا اینقدر بیمار جنسی تو سایت زیاد شده

یه راه حلی ندارین یعنی نمیتونید کد ملی رو احباری کنید

تا هویت مشخص باشه

و هر کسی به خودش اجازه هر حرفیو نده؟

@niniyar‍ 

واقعا حرفاتو قبول دارم، دیروز تو یه تاپیک من نوشتم مگه همه پسرا تو گذشته شون پاک و آفتاب مهتاب ندیده‌ان که از دختر گواهی بکارت می‌خوان یکی اومده ریپ زدن نوشته چقدر بدبینی راجب پسرا همینا میان سر راهت ادبیتاتو درست کن این همه آقا جنتلمن داریم تو دنیا😐😐😐😐

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

واقعا حرفاتو قبول دارم، دیروز تو یه تاپیک من نوشتم مگه همه پسرا تو گذشته شون پاک و آفتاب مهتاب ندیده ...

کلا من معتقدم نی نی سایتی ها مرد پرستن خیلی البته همشون رو ولی میایی یچیزی راجب مردا میگی یه عده هجوم میاره روت 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

کلا من معتقدم نی نی سایتی ها مرد پرستن خیلی البته همشون رو ولی میایی یچیزی راجب مردا میگی یه عده هجو ...

دقیقااا

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️