2777
2789

ما همیشه ساعت بین ساعت  ۱۱  تا ۱۲ شب میخوابیم . رفته بودیم پارک و تا ۲ شب اونجا بودیم  . بعد به شوهرم گفتم یه لحظه گوشیتو بده عکسایی ک گرفتمو ببینم . همون لحظه ک گوشیش داد دستم و خواستم گالری برم یه اسمس اومد. باز کردم دیدم نوشته سلام سعید جون بیداری ؟ . منم هول شدم گفتم این کیه . یهو گوشی رو از دستم کشید. گفت چیه اه . بعد داشت میرفت خواستم برم منم باهاش گفت تو نیا میرم سرویس. منم میگم اون کی بود داد زد گفت الان میگم میخوام برم سرویس همینجا بمون بعد داد میکشید . خواهرم و شوهرش  هم بودن. اون رفت بعد اومد گفت من نمیشناسمش نمیدونم کی بود ! گفتم قسم بخور قسم خورد ! اسمس رو هم پاک کرده بود . حالا چیکار کنم گردن نمیگیره .شما باشین چیکار میکنین ؟ هیچ جوره قبول نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر شوهرت شبیه شوهر مننه انگار شوهر منو توصیف کردی دقیقا وقتی لو میره داد میکشه حتی کتک هم میزنه که ثابت کنه بی گناهه اون گردن نمیگیره حتی طناب دار بندازی گردن نمیگیره خیالت راحت 

بهونه طفره .دیوار حاشا بلنده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب ببر پرینت بگیر از خطش

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

پرینت تماسهاشوبگیراگرایرانسل باایرانسل من اگرهمراه اول باهمراه من تماس هاوپیام هاشون هم میادش چقدباهم تماس داشتن البته خروجی هاازطرف همسرتون ایراتسل تا۳ماه میده هنراه اول فک کنم بازه زمانی ۳روزه داره