2777
2789
عنوان

سهام عدالت

356 بازدید | 56 پست

من قبلا کارت دانش آموزی داشتم به اون میومد خراب شد دیگه گمش کردم 

الان رفتم سیم‌کارت به اسم خودم گرفتم کارت پست بانک هم گرفتم 

رفتیم درست کنیم گفت پیامک میاد به اون شماره ای که قبلا باهاش ثبت نام کردیم منم یادم نمیاد کدوم شماره بود ولی خب ما همه سیم کارتامون رو داریم البته داداشم ثبت نام کرد برای من که اون الان جای دیگست ولی گفت کد برای من نیومده 

به سیمکارتای منم نیومده 

چجوری میتونم توی گوشی خودم درست کنم ؟

دقیق توصیح بده چی میگی گل؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیو درست کنی! ربطش به سهام عدالتو نفهمیدم والا

منم😂

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

به کدوم کارت بانکی سهام میاد ؟ 

برو همون بانک شماره ی جدیدت رو بده 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
دقیق توصیح بده چی میگی گل؟

رفتم پیشخوان حساب سهام عدالتی که قبلا برام میومد ولی چندسالع نیومده چون کارت ملی نداشتم رو درست کنم 

الان میگه موقع ورود به سیستم یه کد میاد به همون شماره که باهاش ثبت نام کردین قبلا 

ولی خب گفت نشون نمیده کدوم شمارست و منم نمیدونم 

الان نمیدونیم کد به کدوم میاد 

من میخوام خودم امتحان کنم با چه سایتی میشه؟

اووف منم شمارم خاموش کردم پس حالاباید فعالش کنم هنیشه

چیو درست کنی! ربطش به سهام عدالتو نفهمیدم والا

خب قبلا برام سهام میومد ولی وقتی اون کارتم خراب شد و من چون کارت ملی نداشتم نرفتم درست کنم 

الان میخوام سهامم به یه کارت دیگه بیاد 

خب قبلا برام سهام میومد ولی وقتی اون کارتم خراب شد و من چون کارت ملی نداشتم نرفتم درست کنم الان میخو ...

باباول کن کارتت برعکس نکن ممکنه نیادایناهمش دنبال بحونه هستن