2777
2789
عنوان

سهام عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 56 پست

منم اینجوری شد معلوم نبود 

رمز دوم برای کارتم گرفتم رفتم شارژ گرفتم ببینم به کدوم شماره میاد دیدم مال مامانمه 

با اینکه کارت به اسم خودم بود 

نمیشه هم تغییر بدی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین نمیدونم کدوم شمارست توی چه سایتی باید برم؟میتونم با چندتا شماره امتحان کنم ؟

برای اون کارتت رمز دوم بگیر شارژ بخر ببین به کدوم پیامک میاد

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

خوب میگفتی میخام شماره رو عوض کنم ببین از همراه بانک میتونی عوض کنی بانک تجارت ک میشه پست بانک نمیدو ...

اها گفت شماره عوض کنم یک هفته طول میکشه من الان لازم داشتم🥲

همین نمیدونم کدوم شمارست توی چه سایتی باید برم؟میتونم با چندتا شماره امتحان کنم ؟

برو زنگ بزن۱۵۶۹ بهت میگه هرسوالی داری شماره ملیت یادت نره اون لحظه بهش بدی بوس بای

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

رفتم پیشخوان حساب سهام عدالتی که قبلا برام میومد ولی چندسالع نیومده چون کارت ملی نداشتم رو درست کنم ...

بهم بکو اول سهام گیرت میادیان امرو من گیج میزنم خدایی اگ سهام گیرت نمیاد اون شگاره ک گفتم زنگ بزن مشکلتومیگه راهکارمیده

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نمیدونم یا به نام داداشم بود یا مامانم چون من اونموقع نمیتونسم به اسم خودم بگیرم

برو همراه من برای مامانت نصب کت خط هاش میاد ببین کدومه اگر نبود پس به اسم داداشته بگو اون نصب کنه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
اها گفت شماره عوض کنم یک هفته طول میکشه من الان لازم داشتم🥲

من برا بانک صادراتم‌ رفتم عوض کردم از بانک ک اومدم بیرون اس اومد برام 

برا بانک تجارت هم از داخل همراه بانک عوضش کردم 

فعلا موجودی بگیر تا شمارتو عوض کنی  

بچه‌ها بیایید طلاین یا میلی رو دانلود کنید

۷سوت برا طلاین و ۵ سوت برای میلی گلد هدیه میده همون لحظم میتونید بفروشیدش 

این کد دعوت طلاین که ۷ سوت طلا میده:

WEMPMME

اینم کد دعوت میلی که ۵سوت طلا جایزه میده:

milli-go04p  

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   0