2777
2789
عنوان

دانش آموز بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 141 پست

به نظرم حق باتوعه 

اون دانش اموز ک خیلی بی ادبو گستاخه ک اونجوری جواب داده قبل زنگ تفریح بهشون بگو اگ دسشویی دارن برن وگرنه تو کلای اجازه نمیدی کسی بره

واقعا قدیم نیس هزارو یک اتفاق ممکنه بیافته براشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینو میتونن کنترل کنن .نزارن باهم برن .بازم دلیلی نمیشه مانع رفتنشون بشن

چطوری کنترل کنند؟ 

از طرفی تو یه مدرسه ای دانش آموز از کلاس رفته بیرون اقدام به خودکشی کرده .... یا فرار کرده 

اگر هر مشکلی برای دانش آموز  در کلاس درس پیش بیاد معلم باید پاسخگو باشه 

نمیدونم معلم کدوم پایه ای ولی بچه های دبستان مخصوصا اول و دوم باید اجازه داد هر موقع که بگن فرقی نداره یا بچه ای که بیماری خاص داره. ما معلم داریم از اطرافیان میگه آخر کلاس وقتی دیگه کاری ندارن به بچه ها اجازه میده خوراکی بخورن. 

چطوری کنترل کنند؟ از طرفی تو یه مدرسه ای دانش آموز از کلاس رفته بیرون اقدام به خودکشی کرده .... یا ف ...

گفتم نزارن باهم برن بیرون .به همین راحتی .

شما دیگه خییییلی داری جناییش میکنی .عزیزم یه دستشوییه ساده است .صفحه حوادث همشهری نیست که .

خب پس ممکنه یه دانش اموز دستشویی فوری داشته باشه و معلم نزاره بره بعد فشار شدیدی به مثانه یا روده هاش بیاد .بعد مشکلات زیادی به وجود بیاد ببرن اورژانس و حالش وخیم بشه و ... بعد والدینش از معلم شکایت کنن و ... 

نگاه کن منم بلدم داستان بسازم!

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من یه چیزایی تودوران دبیرستان وراهنمایی میدیدم ومیشنیدم که برام خیلی عجیب وباورنکردنی بودبنظرم معلماوبقیه کارکنای مدرسه حق دارن یادکارای دانش آموزای مدرسمون میفتم ازالان ترس دخترمودارم البته که پسرونه هم بدتره پسرم کلاس سوم دبستان بوداولیاروخواستن برای تصمیم گیری شیفت ظهرراهنمایی بودن رو دردستشویی روابط زناشویی رو با رسم شکل روی در دستشویی هاکشیده بودن پول گذاشتیم رنگ کردن ولی بازیکی کاروخودشوکرد دوربین گذاشتن شیفت ظهرپیداش کردن،این بچه قشنگ همه چیوباجزییات نقاشی کرده بودماشالله به تربیت خانوادش

استارتر جان شما معلمی ،میشه من و‌ از گمراهی دربیاری 

من پسرم کلاس اولیه ،نقص توجه و دقت داره 

روز اول هم تو قسمت توضیحات اینو نوشتم برا معلمش که به حساب حواسش بهش باشه 

اما نمیدونستم همین جمله ای که نوشتم میشه باعث دردسر برام 

سه روز بعدش یه سوال پرسیدم تو پی پی معلم ،گفت پاشو بیا مدرسه اصلا تا متوجه شی چطوری اموزش میدم 

من رفتم و سوال معروف مادرها رو پرسیدم و گفتم چطوره پسرم خوبه که گفتن نه اصلا حواسش نیست و گوش نمیده 

منم خب ناراحت شدم گفتم پس اگه اینه میرم تا دارو براش تجویز کنه چون زیر نظر روانشناسه 

به روانشناسش پیام دادم که دکتر روانپزشک معرفی کنه بهم ،میگه پسرت دارو لازم نداره ،اگرم دارو بخواد باید دو ماه بگذره از مدارس تا بچه خودش وفق بده کامل با محیط و از این حرف ها (چون پسر من پیش دبستانی هم نرفت درست حسابی بخاطر یه سری مشکلات) خلاصه من به معلمش گفتم که فعلا نمیشه دارو بخوره 

اونم گفت اوکی تا دارو بخوره پس بیارش پیش من به صورت خصوصی ،من این پنج شنبه بردمش خب 

گفتم حالا هفته ای یک باره اشکالی نداره 

اما موقع برگشت بهم میگه باید هر روز بیاریش وگرنه راه نمیفته 

هم مسئله پولشه برام هم مسئله خستگی 

واقعا نمیکشم 

هم اینکه معلم از چشمم افتاد یه جورایی حس میکنم داره بزرگ نمایی میکنه چون بهم میگه پسرت حتی رنگ ها هم بلد نیست اما مطمینم الکی میگه ،به خودش میگم بلده مگه میشه بلد نباشه دارم باهاش نقاشی میکشم خودم مرتب ،میگه نه ازش پرسبدم بلد نبست 

نمیدونم چیکار کنم

دستشویی رو بذار بره چون واجبه

ب مدیر هم با زبون نرم بگو ک دستشویی چیزی نیست ک بشه کسی رو نهی کرد

بگو برو و زود برگرد

ولی برای اب بهشون بگو یه بطری بیارن سر کلاس هر موقع تشنه شدن همونجا سر کلاس بی سر و صدا بخورن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

گفتم نزارن باهم برن بیرون .به همین راحتی .شما دیگه خییییلی داری جناییش میکنی .عزیزم یه دستشوییه ساده ...

ببخشیدانقدرواضح میگم کلاس اول دبیرستان بودم دوتاهمکلاسیم توکلاس خیلی ببخشیدهمش دستشون روپای هم بودچندباراجازه گرفتن رفتن باهم دستشویی بچه هایه چیزایی پچ پچ میکردن به گوش معلم رسیدیکی رویواشکی فرستاداومددرگوش معلم یه چیزی گفت معلم عصبی شدهیچی نگفت اون دوتااومدن فرستاددفتر،ازون دانش آموزی که معلم فرستاده بودسراغ اون دوتاپرسیدیم گفت داشتن توراهروی دستشویی لب میگرفتن وکارای دیگه...من که تعطیل بودم برام هضمش خیلی سخت بودحتی تاچندروزحالم بودولی برای خیلی ازهمکلاسیام عادی بودومیگفتن مامیدونستیم بین این دوتایه چیزی هست!حالااین به کناریکی ازدوستام میره دستشویی اون یکی هم میره اولی نمیادمعلم میره دنبالش بعدنیم ساعت یک ساعت دقیق یادم نیست  کف بالاآورده بودغش کرده بودتودستشویی نذاشتن بریم ببینیم بچه هاتعریف کردن فرداش اعلامیه زدن دختره ازدوستش قرص برنج گرفته بودبخاطردوست پسرش خودشوکشت

استارتر جان شما معلمی ،میشه من و‌ از گمراهی دربیاری من پسرم کلاس اولیه ،نقص توجه و دقت داره روز اول ...

معلمش عوضیه و پی پوله 

ببین یه معلم کلاس اول با تجربه میدونه تا نزدیکای عید جواب قاطع به والدین به اینکه بگیم بچه خوبه یا نه کاملا غلطه

اصلا خودت را نگران نکن بگو دارو میخوره دکترشم گفته خیلی بهتر شده کلاس خصوصی هم نبر

گلم به این راحتی نیست بچه ها بجای آب مشروب یا الکل میارن میخورن

به محض فهمیدن موضوع مدیر رو مطلع کنید

نباید بذارین مدیر و معاون همه ی مسئولیت ها رو بندازن گردن شما

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!