2777
2789
عنوان

دانش آموز بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 4416 بازدید | 141 پست
خودت داری میگی داخل سرویسای بهداشتی بزارن کامنت خودتم نمیدونی چی گفتی؟

گلم گفتم سمتشون نه داخلشون آخه کدوم ادم عاقل میگه دوربین بزارین داخل دسشویی که من بگم؟ الان مدرسه پسرم داره  از بس ترسیدم وارد مدرسه شدم اول رفتم سمت سرویسش بعدفهمیدم دوربین داره خیالم راحت شد اسمشو نوشتم آخه اصلا نمیشه اعتمادکرد

گلم گفتم سمتشون نه داخلشون آخه کدوم ادم عاقل میگه دوربین بزارین داخل دسشویی که من بگم؟ الان مدرسه پس ...

یه حرفایی میزنید آدم به منطقتون شک میکنه 

ریپ نزنید دیگه 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حرفایی میزنید آدم به منطقتون شک میکنه ریپ نزنید دیگه

دقیقا کجاش بی منطقیه بگیم دوربین داشته باشن مدارس؟؟؟؟؟؟؟شما خودتون گفتین نظرتون چیه بزارن داخل دسشویی،یعنی الان هر خونه یا آپارتمانی دوربین داره نصبه تو اتاق خواب یا سرویس بهداشتی که من بگم مدارس داشته باشن بگین گفتین تو دسشویی من فقط گفتم بزارن سمت دسشویی شما انگار دوس دارین یه چیز عجیب وغیر منطقی از توش دربیارین. خوش باشین عزیزم 

دقیقا کجاش بی منطقیه بگیم دوربین داشته باشن مدارس؟؟؟؟؟؟؟شما خودتون گفتین نظرتون چیه بزارن داخل دسشوی ...

ااینکه دوربین بزارن بد نیست ولی درجریان باشید که دوربین گذاشتن تو همه‌ی کلاسا ممنوعه بعدم معمولا برای دبیرستان میزارن به علت امتحانات 

دبستانیا که مادراشون شمایید تا دم در میبرن میارنشون یجوری میگید میترسیم انگار تو مدرسه هیچکس نیست و درم باز میمونه  

چرا باید سمت دست شوییا دوربین بزارن این عجیبه 

ااینکه دوربین بزارن بد نیست ولی درجریان باشید که دوربین گذاشتن تو همه‌ی کلاسا ممنوعه بعدم معمولا برا ...

نه گلم منظورم تو حیاط بود نه کلاسا. اخه منیچیزایی از مدرسه های پسرونه شنیدم که واقعا دوس نداشتم پسرمو بفرستم مدرسه بعد کلی تحقیق رفتیم سراغ این مدرسه و انجا فهمیدم دوربین داره خیالم راحت شد

ااینکه دوربین بزارن بد نیست ولی درجریان باشید که دوربین گذاشتن تو همه‌ی کلاسا ممنوعه بعدم معمولا برا ...

برا اینکه ممکنه هر اتفاقی تو دسشوییا بیفته حداقل اینجوری مشخصه فقط یه نفر رفت داخل. بچه دارین؟

نه گلم منظورم تو حیاط بود نه کلاسا. اخه منیچیزایی از مدرسه های پسرونه شنیدم که واقعا دوس نداشتم پسرم ...

حق دارید 

ولی پسرتون اگه برای دبیرستان یه مدرسه‌ی خوبی قبول شه مشکلی پیش نمیاد براش 

برا دبستان هم غیر انتفاعی خوبه 

واااااا خب انتخاب خودش بوده. ولی شمام هیچوقت برا هیشکی اینو نخوا گلم،ان شالله که همه عاقبت بخیرشن

متاسفانه این یه مورد به حدی تاثیر منفی گذاشت بین کنکوری های مدرسمون که اگه من خوبیشو بخوام هم متاسفانه فکر نکنم عاقبت بخیر بشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

قطعا اون دانش آموز بی ادب بوده که اینجوری حرف زده

وای بعضی وقت ها اجازه بدید من یادمه معلم اجازه نمی‌داد میگفتم می‌خوام برم دستشویی یا میخواستم برم آب بزنم دهنم یا نواری چیزی اتفاقی میفتاد

هرچند تقصیر معلم ها هم نیست

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

هیچ وقت درک نکردم چرا برای اجازه گرفتن و دستشویی رفتن انقدر مقاومت میکنن معلم و معاون ها ‌ببخشیدا وا ...

جدیدا همجنس بازی زیاد شده 

مدیرها معتقد هستند نذارید برن 

ممکنه تو زمانی که دستشویی خلوت هست برن و .....

خودم معلمم 

به چشم به رابطه عجیب دو تا از دانش آموزاهام شک کردم 

وقتی اولی اجازه می‌گرفت دومی بعد دو سه دقیقه هم اجازه می‌گرفت 

و اگه اجازه نمی‌دادم به خواهش تمنا میخواست بره ....

جدیدا همجنس بازی زیاد شده مدیرها معتقد هستند نذارید برن ممکنه تو زمانی که دستشویی خلوت هست برن و ... ...

خب اینو میتونن کنترل کنن .نزارن باهم برن .بازم دلیلی نمیشه مانع رفتنشون بشن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️