مدیر به ما گفته به دانش آموزا اجازه ندین برن بیرون اگه رفتین بیرون و اتفاقی براشون افتاد خودتون مسولین
رفتم کلاس ده دقیقه نشده یه دانش آموزی اصرار که میخوام برم بیرون دستشویی دارم بهش میگم زنگ تفریح میرفتی میگه ببخشید که اجازه نگرفت کی بیاد( دستشوییشو می گفت)
چرا این نسل اینهمه وقیح شدن ما با این دانش آموزا که حرمت هیچکس رو نگه نمیدارن چکار کنیم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خوبه اخرش گفتم مثل اینکه درست نخونید گفتم اونا که مشکل دارن بحثش جداس الان تو مدرسه ها میگن اگه بچه ...
من پسرم مشکل داره گفته بودم نامه ی پزشک برده بودم ولی ناظم عقده ای پسر شش ساله ی منو نمیزاشته بر دستشویی اعتراض که کردم،گفت من این همه شاگرد دارم یادم نمیمونه که کی مشکل داره و کی دروغ میگه،انتظار داشت به پسرم بنر نسب کنم که پسر من مشکل تکرر ادرار داره وقند بالایی داره
عزیزم فک کنم چیز عجیبی نگفتم،گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا نمیدونم چرا بعضیاتون دوس دارین جوابای بی ربط بدین،الان خیلی از مدارس دوربین دارن کسی هم نگف بزارن تو دسشویی