2777
2789
عنوان

دانش آموز بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 141 پست
چه کاریه،بنظر من بهتره همه مدارس مجهز به دوربین باشن مخصوصا سمت سرویسا

نظرت چیه داخل دستشوییاهم بزارن؟

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
بعضیا بیمارن ،کلیهاشون مشکل داره،مثانه ضعیفه،قند دارن،نمیشه گفت نه باید کلیه و مثانه وقندت قانون یاد ...

خوبه اخرش گفتم مثل اینکه درست نخونید گفتم اونا که مشکل دارن بحثش جداس الان تو مدرسه ها میگن اگه بچه تون بیماری دارن بگین که اطلاع داشته باشیم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خیلی بچه ای از مدل صحبت کردن و تایپ کردنت مشخصه و دنبال دعوا😂چیزی که واقعیت هست رو آدم میگه ی ...

دنبال دعوا نیستم

شما چون دنبال دعوایی با لحن تند میخونی پیامای منو

شما ادم فرهیخته و ادم حسابی بچه های هم سن شما همه گستاخ

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

عزیزم جسور بودن با بی ادبی خیلی فرق داره خیلی

هرچی هست مقصر خودشون نیستن تربیت خانواده ها و جامعه‌ست اگه کاری میکنن 

حالا دهه ۵۰ . ۶۰ هم همچین گلو بلبل نشدن 

فرصتش نبوده یسریع کارارو بکنن 

خوبه اخرش گفتم مثل اینکه درست نخونید گفتم اونا که مشکل دارن بحثش جداس الان تو مدرسه ها میگن اگه بچه ...

من پسرم مشکل داره گفته بودم نامه ی پزشک برده بودم ولی ناظم عقده ای پسر شش ساله ی منو نمیزاشته بر دستشویی اعتراض که کردم،گفت من این همه شاگرد دارم یادم نمی‌مونه که کی مشکل داره و کی دروغ میگه،انتظار داشت به پسرم بنر نسب کنم که پسر من مشکل تکرر ادرار داره وقند بالایی داره 

مردم کشورای دیگه پشت همدیگه ن اونوقت تو کشور ما حرف از نسل میزنننیاز به جنگ نیست بین خودمون تفرقه هس ...

خب یکی دیگه هم پیدا کردم😂

اگه مودب بودن و تند حرف نزدن پوسیدگی من پوسیده 

پس مردم کشورای دیگه پشت همن🤣🤣🤣

چه ربطی داره این یه موضوع جهانیه 

نمیگن دهه هشتاد و نود میگن نسل زد و متاسفانه تو کل جهان پخشه🙃

عزیزی،پسر من هم تکرر ادرار داره ،یعنی دست خودش نیست که نگه داره بهش فشار بیاد در عرض چند ثانیه متوجه ...

من خودمم بچگیام تکرر داشتم واسه همین اذیت شدم و سنگ کلیه هم گرفتم

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
نظرت چیه داخل دستشوییاهم بزارن؟

عزیزم فک کنم چیز عجیبی نگفتم،گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا نمیدونم چرا بعضیاتون دوس دارین جوابای بی ربط بدین،الان خیلی از مدارس دوربین دارن کسی هم نگف بزارن تو دسشویی 

من خودمم بچگیام تکرر داشتم واسه همین اذیت شدم و سنگ کلیه هم گرفتم

خانواده شوهرم همه سنگ کلیه دارن،خیلی نگرانم،پسرم قند بالایی هم داره یعنی گاهی پیش میاد تازه رفته دستشویی ولی نیم ساعت بعد هم نیاز داره که بره

خانواده شوهرم همه سنگ کلیه دارن،خیلی نگرانم،پسرم قند بالایی هم داره یعنی گاهی پیش میاد تازه رفته دست ...

گل پسرتون چند سالشه؟

من عرق خارخاسک و خارشتر مصرف میکنم جلوی تشکیل سنگو میگیره حالا نمیدونم برای سن پسرتون مناسبه یا نه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
عزیزم فک کنم چیز عجیبی نگفتم،گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا نمیدونم چرا بعضیاتون دوس دارین جوابای بی ربط بدین ...

خودت داری میگی داخل سرویسای بهداشتی بزارن 

کامنت خودتم نمیدونی چی گفتی؟