2777
2789
عنوان

دانش آموز بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 141 پست
اینجا عاشق بی ادبی و تمسخر و حرفهای زشت هستند کافیه نظرت مخالف باشه شروع میکنن حرفهایی میزنن که آدم ...

دقیقا ازکی تا حالا بی ادبی گستاخی این همه طرفدار پیدا کرده اسم نسل شون هم گذاشته جسور ولی باید بدونند بین جسور بودن رک بودن تا بی ادبی یه مرزی هست که باید رعایت کنه این دانش آموز ادب نداشته اگه داشت خیلی محترمانه به معلم میگفت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه معلم داشتیم ایشالا خبر نبینه از اول تا آخرش به مایی که کنکوری بودیم به جای درس دادن از کم بودن ...

واااااا خب انتخاب خودش بوده. ولی شمام هیچوقت برا هیشکی اینو نخوا گلم،ان شالله که همه عاقبت بخیرشن

والا من خودم هشتادیم نه بچه دارم نه کسیو تربیت کردم هم نسل های خودمو دیدم از وقاحتشون چندشم شده اتفا ...

همینکه به نسل و همسن های خودت و حتی خودت توهین میکنی کاملا مشخصه

کم ندیدم ادمای دهه۵۰ ۶۰ ک توهین کردن و فحش دادن

الان چون اکثر متجاوزا نسل ۵۰ ۶۰ هستن باید بگم این نسل همشون مریض جنسی هستن؟

یه چیزایی به فرهنگ ربط داره نه نسل اینو یاد بگیرید

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

دقیقا ازکی تا حالا بی ادبی گستاخی این همه طرفدار پیدا کرده اسم نسل شون هم گذاشته جسور ولی باید بدونن ...

دیشب یک رفتار زشت نی نی سایتی ها گوشزد کرد کلی بی ادبی کردن بهشون برخورد در نهایت شانس من پربازدید هم شده 😐 ۱۵ ساله اینجام تاپیکهام سه صفحه جلو نرفتن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگر بچها نرن دستشویی به کلیه و مثانه آسیب میرسه مدیر جواب گوئه؟

اینا تو خونه باشن دستشویی داشته باشن سرشون از تو گوشی در نمیارن برن بعد هم مگه ما مدرسه نرفتیم خوبه آدم نظم یاد بگیره سه تا زنگ تفریح هست هر سه تا زنگ میتونه بره دستشویی حالا اون که مشکل کلیوی داره بحثش جداس 

اسی میگم چطوره یکی از بچها که معتمدته باهاشون بفرستی ک خیالت راحت باشه کلاسو نمیپیچونن و شیطونی نمیک ...

چه کاریه،بنظر من بهتره همه مدارس مجهز به دوربین باشن مخصوصا سمت سرویسا

راس میگی اصن حواسم ب این موضوع نبود

عزیزی،پسر من هم تکرر ادرار داره ،یعنی دست خودش نیست که نگه داره بهش فشار بیاد در عرض چند ثانیه متوجه میشه و باید بره دستشویی،ناظم کلاس اولش نداشته بود بره پسرم گریه کرده بود معلمش اومده بود گفته بود چرا بچه رو اذیت می‌کنی من اجازه دادم بره خوبه خودش رو خیس کنه پیش بچه ها تا تحقیر بشه،پسرم اومد بهم گفت،خیلی ناراحت شدم پدر ناظم رو در آوردم اینقدر شکایت کردم تا انتقالی گرفت 

دیشب یک رفتار زشت نی نی سایتی ها گوشزد کرد کلی بی ادبی کردن بهشون برخورد در نهایت شانس من پربازدید ه ...

من راستش بچه ام بخواد حرمت معلم نگه نداره این طور گستاخ حرف بزنه باهاش برخورد میکنم این کارها که هنر نیست بهشون افتخار کنم تربیت از تو خانواده شکل میگیره 

همینکه به نسل و همسن های خودت و حتی خودت توهین میکنی کاملا مشخصهکم ندیدم ادمای دهه۵۰ ۶۰ ک توهین کردن ...

فقط هی نسل نسل میکنن 

اگه‌م بچه های الان جسور شدن یا خواسته‌هاشون زیادتر شده بخاطر شرایط جامعه‌ست اوضاع فرق کرد بچه‌ای که از پنج سالگی دستش گوشی بدن 

پدر مادرا تو هردوره‌ای برا بچه یه سرگرمی داشتن 

زمان قدیم میفرستادن تو کوچه چندتا بودن بازی میکردن امن بود 

الان بچه رو نمیخوان بزارن بره بیرون هزارتا اتفاق براش بیوفته از بچگی گوشی میدن بهش دیگه خیلی عواقب داره 

درکل یه معلم اگه نمیتونه یسریع رفتارای بچگونه رو تحمل کنه نباید این شغل رو انتخاب میکرد 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
فقط هی نسل نسل میکنن اگه‌م بچه های الان جسور شدن یا خواسته‌هاشون زیادتر شده بخاطر شرایط جامعه‌ست اوض ...

عزیزم جسور بودن با بی ادبی خیلی فرق داره خیلی 

اینا تو خونه باشن دستشویی داشته باشن سرشون از تو گوشی در نمیارن برن بعد هم مگه ما مدرسه نرفتیم خوبه ...

بعضیا بیمارن ،کلیهاشون مشکل داره،مثانه ضعیفه،قند دارن،نمیشه گفت نه باید کلیه و مثانه وقندت قانون یاد بگیرن

من راستش بچه ام بخواد حرمت معلم نگه نداره این طور گستاخ حرف بزنه باهاش برخورد میکنم این کارها که هنر ...

آخه کسی که این مدل حرف میزنه عادتش هست با حق به جانبی حرف بزنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فقط هی نسل نسل میکنن اگه‌م بچه های الان جسور شدن یا خواسته‌هاشون زیادتر شده بخاطر شرایط جامعه‌ست اوض ...

مردم کشورای دیگه پشت همدیگه ن اونوقت تو کشور ما حرف از نسل میزنن

نیاز به جنگ نیست بین خودمون تفرقه هست

تازه خوبه خودش جزو همین نسل بوده

البته ک بیشتر بنظر میاد مال نسل ۵۰ ۶۰ باشه با این طرز فکرای پوسیده و قدیمی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

همینکه به نسل و همسن های خودت و حتی خودت توهین میکنی کاملا مشخصهکم ندیدم ادمای دهه۵۰ ۶۰ ک توهین کردن ...

بنظرم خیلی بچه ای از مدل صحبت کردن و تایپ کردنت مشخصه و دنبال دعوا😂

چیزی که واقعیت هست رو آدم میگه یه نگاه به  دانشگاه ها و مدارس بندازی متوجه عمق ماجرا میشی منم نگفتم کل این نسل گفتم اکثرشون فک میکنن با بی ادبی و بی حرمتی  باحال میشن و طرفدارشون زیاد میشه البته که وسطاش آدم حسابی که برای تربیتش وقت گذاشته شده هم پیدا میشه