2777
2789

تا میتونی سالم خوری کن دقیق تر بگم تازه خوری

غذاهای فریزری کبد رو چرب میکنه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان کردی قبلا؟ من فک میکنم اون خاصیت ترد کنندگی گوشت رو از دست بده با فریز کردن🤔

بله امتحان کردم خوب بوده ولی ترسیدم مضر باشه دیگه فریز نکردم الان یکم کیوی دارم گفتم نظر شمارو بپرسم بعد دست به کار شم

من فریز میکنم به کباب یکم میزنم...بیشتر خشک میکنم...فریزش بدرد خوردن نمیخوره یجوری یخش واشه له میشه

منم برای کباب میخوام.نه واسه خوردن خوب نیست بدرد مزه دار کردن میخوره فقط

بله امتحان کردم خوب بوده ولی ترسیدم مضر باشه دیگه فریز نکردم الان یکم کیوی دارم گفتم نظر شمارو بپرسم ...

ضرر که نداره نهایتش ویتامیناشو از دست میده که واسه کاری که میگی اهمیت نداره منم برم فریز کنم پس خخخ

یعنی چجوری برای گوشت مصرف میشه؟ میندازید تو قابلمه ی گوشت  در حال پخت؟    

نه عزیزم،شوهرم گوشت کبابی دوست داره،منم گوشت رو تو کیوی و پیاز و نمک و زعفران مبخوابونم و کباب میکنم،خیلی نرم و خوشمزه میشه