2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
بهش بگو ۲۳ سن ازدواج نیست. اونایی که تو این سن ازدواج میکنن اشتباه میکنن. منم باید اشتباه کنم؟

انقدر میگم.حتی فامیلارو مثال میزنم براش که اخرش چیشدن

بهم‌میگه سنت میره بالا پیر میشی🤦‍♀️

انقدر میگم.حتی فامیلارو مثال میزنم براش که اخرش چیشدنبهم‌میگه سنت میره بالا پیر میشی🤦‍♀️

مادرت چند سالشه؟

مثل زنای قدیمی رفتار میکنه 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عقد کردم چند ماهه منو میکشتی ازدواج نمیکردم 1خ

19سالمه، اما قسمت بود 

نصیحت از من داشته باش اولا همه چی قسمته ما فامیل مون دخترش 40سالشع بهترین خواستگار ها رو داشت گفت نه اما قسمتش تو همین سن بود ،،،،اگر خواستگار داشتی طبق معیارهات بهش فکر کن گذر نکن 

دوست من 25 سالشه تحصیل کرده مدارک هنری زیاد اما زمانی که باید به کیس مناسب یکم فکر میکرد که موقعیت مناسبی که بهش بخوره بهش فکر نکرد جنگ و دعوا الان هر کسی میاد خواستگاریش باب میلش نیست خواسته هایش زیاده و له له میزنم برای زندگی مشترک ولی سن تو خوبه موقعیت خوب بود شرط و شروط بذار کی می‌تونه بگه نه؟

خلاصه من خودم همسرم خیلی خوبه راضی ام از دید خودم و دوستم برات توضیح دادم گوشزد باشه عزیزم 

الهی خوشبخت و خوشحال باشی

داشتن دارم.رد میکنم.کسیو راه نمیدمالان میگم خواستگار بیار تا شوهر کنم.الکی میگم.نمیکنم🥴

الکی رد نشو دوستای من دارن له له میزنن جوری رفتار کن چشمشون تورو بگیره اگر گفتی نه فردا پس فردا گذینه بهتر نبود اونا باز هم بیان 

زن عموی من با این کار بهترین ازدواج و کرد الان با عموم واقعا خوشبخت 

منم عقد کردم چند ماهه منو میکشتی ازدواج نمیکردم 1خ19سالمه، اما قسمت بود نصیحت از من داشته باش اولا ه ...

ممنونم عزیزم وقتتو برام گزاشتی.تبریک میگم انشالله خوشبخت ترین باشین.منم دوس دارم ازدواج کنم.هستم توو رابطه ی جدی.منتظریم شرایطمون درست بشه🥺.انقدر حرف شنیدم بعضی موقع دلم میگیره از شرایطم

الکی رد نشو دوستای من دارن له له میزنن جوری رفتار کن چشمشون تورو بگیره اگر گفتی نه فردا پس فردا گذین ...

درست میگبد میفهمم.

من منتظرم موقعی که میخوام ازدواج کنم.عذر میخوام تعریف از خودم نباشه

مگرنه هیچ مشکلی ندارم.به هر کی بگم.زود معرف میارن.

کلا از نوجونی هم یه دندنده بودم برای ازدواج..

کاشکی مادرم درک میکرد.

چون سن خوبی داری و وقتی سنت بره بالاتر شانس اینکه با پسری آشنا بشی که قبلا با پری و زری و افسانه و ف ...

درست میگی عزیزم.

منم دوست دارم ازدواج کنم.باد ادمی که خودم میخوام.

نه هرکی از راه رسید بگم‌خب این پولداره شوهر کنم...دیدم اطرافیانم که میگما

زیر ۳۰ اصلا صلاح نیست!هر کاریم میخوای بکنی (ازدواج کنی یا نه) بزار ۳۰ که شدی اونموقع هم پخته تری هم ...

نظرتون برم محترمه عزیزم.درسته هرکسی دیدگاهی داره

من دلم میخواد وقتی امادگی دارم ازدواج کنم.مادر من دیدگاهش اینه که هر کی امد شوهر کن برو

چرا؟!خیلی خیلی عذر میخوام اگر شاغل نباشی یا محصل حق داره ولی اگر نه و تو داری درس میخونی یا کار میکن ...

خواهش میکنم عزیزم.

شاغل نیستم خب.مامانم میبینه اطرافیانم شوهر میکنن.میگه تو پیر میشی.فلانی ۱۷ سالشه شوهر کرد.میگم اون اونه من منم.