2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
فداتشم والا هرکی میگه از خجالتم میگم ن کی شوار میخواد ولی من واقعا میخوام

عزیزم.چندسالته؟

خودت چیزی نگو.بگو مامانت.بگه به اونایی که میدونید کار خیر انجام میدن.بگه ادم خوب خانواده دار باشه دخترم راضی باشه چرا که نه

منم دلم میخواد اردواج کنم.ولی وقتی که خودم میخوام

الهی شکررر😊💓من مادرم ول کن نیست.

شما هم رو نده یه جوری رفتار کن که گارد خاصی داری نسبت به ازدواج و نمیخوای ازدواج کنی 

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی ک دلم میخواد ازدواج کنم ولی خب خواستگار ندارم نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دیگه

ببین تو محله اصولا ادم هایی هستند به اسم معرف /ما مثلا ارایشگر محلمون یک خانمه هست مورد می فرسته برای دخترها /یا تو اجتماع زیاد برو تا دیده بشی امیدوارم خدا بخت خوبی سر راهت قرار بده /

خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم

شما هم رو نده یه جوری رفتار کن که گارد خاصی داری نسبت به ازدواج و نمیخوای ازدواج کنی

بعضی موقع عصبانی میشم.میگم من قصد ندارم هر موقع بخوام ازدواج میکنم.چاره ای ندارم جز این رفتارا

مامان منم اینجوری بود (حتی وقتی ۱۰ سالم بود و دختر داییم ازدواج کرد😂)انشاالله یه بخت خوب نصیبتون بش ...

😁😅خیلی سخته ۱۰ ساله دیگه  ظلمه

مرسی عزیزم ممنونم از محبتتون💓