همون رمالی و دعا نویسی خودمونه دوستان فقط انقد جاافتاده کسی باورنمیکنه.این کارها حرامه
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
چی رمالی هست ؟ تو تقویم نوشته شرف الشمس سوره ی شمسم که داریم
انگشترش رو گفتم
دعایی ک میرن مشهد میدن روی انگشتر مینویسن عین کاری هست دعانویس ها میکنن و ب احنه مربوطه
چی رمالی هست ؟ تو تقویم نوشته شرف الشمس سوره ی شمسم که داریم
حرز شرف شمس که روی نگین و یا عقیق حکاکی میشود، آداب خاصی دارد، شامل پنج اسم اعظم خداوند است که آنها را کلمات مبارکه «الله؛ جمیل؛ رحمن؛ مومن؛ نور» گفتهاند و به جای نقش از پنج حرف اول آنها به صورت «ا.ج.ر.م.ن» میتوان استفاده کرد. این نقش 13 حرف دارد 4 حرف از تورات 4 حرف از انجیل و 5 حرف از قرآن کریم است. تصویر جدول یا لوح شرف شمس هم در زیر آورده شده که خواص یکسانی را با نقش حرز دارد.