🥲🥲 واقعا ممذذککرر ایرانی لاایکک نداره ⁉️⁉️⁉️ 🥲🥲
●●● داشتم از لوکیشنی و آدرسی برمیگشتنم و بازمیگشتیدم که یکدفعه ای یک ماشین و خودرویی رو که راننده اش یک ززننن بودش که نمیدونم با چه محاسباتی پرتت شده بود لاستیکهاش و فرود اومده بود و افتاده بود توی جووبب خیلی با استیبیلیتی و دیسیپلین حتی نیم سانت بغل رو هم جانگذاشته بود من نمیدونم چه کسایی به شممااا گواهینامه رانندگی اعتا و صادر و تثبیت کردن ؟؟؟؟ مگه جرم نیست اگر چراغ تیر برق نباشه و درخت نباشه و جوبب نباشه و فلان و بیسان و بهمان نباشه شما میزنین ادم میکشین و باید یه قوانین و مقرراتی و قواعدی و چهارچوبی و استانداردی کمربندی برای اینطور افراد باشه نزنن ادم بکشن حالا وقتی گواهینامه رانندگی رو میگیرن که دلیل نمیشه زارتتی و زورتیی ماشین شوهر و همسر و برادر و پدرتون رو بدزدین و بچاپین و بقاپین و سوییچ استارتش رو بزنین و برین اینطوری چپیلیی چپوو و هپیلیی هپوو کنین و بزنین هرچی نیروهای شهرداری شهر برای شهروندان و همشهریان ساخته رو خسارت بزنین و بککوبین و بتووپین و اون ماشین هستش هواپیما و هلیکوپتر و لوکوموتیو نیستن که ششصد میلیارد تا دکمه و کلید داشته باشه حالا از این قضیه که بگذریم موضوع و محتوای تاپیککمم تازه بعد این وقایع و حوادث و اتفاق بودش که همینجوری من مات و مبهوت و سرگشته و سراسیمه و هااج و وااج مونده بودم و خشککم زده بودش ااققاااییووننیی ممذذککرر و ممرردد که افراد ناشناس و غریبه بودن هم سیم ثانیه سه سووتی با یه بشکن و ویشکن زدن بیبیدی بابیدی بووو مثل مموورر و ممللخخ ریختن و کمک و امدادگری میکردن و متاسفانه و شوربختانه اونجایی از این قضیه وحشتناک و کثیفف هست که اگر جنسیت راننده مذکر و مرد و پسر و اقاا بود کمکش نمیکردن امدادی نمیکردن و تماشا میکردن و میدیدن و ویدیو برای اینستاگرام و یوتیوب و تیک تاک و توییترر وووو •••••• میگرفتن میگذاشتن هههییییی !!!! ●●●