2777
2789
عنوان

ناشناس مزاحم زن یه لحظه بیایید

120 بازدید | 15 پست

یه شماره دو روز پیش زنگ زد جواب ندادم بعد ک تماس گرفتم دیدم بلاکم 

ولی سیو کردم پروفشو دیدم عکس یه زن بود 

الآنم یکی زنگ زد پروفش عکس همون زنه بود دقیقا همون عکسه رنگ زدم خاموش کرد 

عجیبه برام چرا یه زن باید مزاحم شه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جوابش بده ببین چی میگه 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

اصلا زنگ میزنم بلاک کرده

ولش کن بره گمشه آدم لاشی زیاده 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

منم یه ماهه تو تل مزاحم دارم بدون پروف با دوسه تا کاربری . امروزم تو روبیکا دیدم ی اقا منو عضو گروه کرده باز کردم دیدم تو گروه فقط دو نفریم پرسی زهرا خانوم خوبین گفتم شما گف منم . الدنگ منم ترک کردم گروهو

بله مجرد استرس چرااا

هیچی گفتم شوهری  یا پارتنری چیزی داشته باشی  یهو عین فیلما بگه که من زنشم چه میدونم دوست دخترشم میخوان ی حقایقی رو بهت بگم 

حالا از شوخی بگذریم 

اینکه دوبار زنگ زده و با دو خط متفاوت خیلی عجیبه 

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...