2777
2789
عنوان

یبوست شدید

17796 بازدید | 26 پست

سلام دوستان. من چند روز یبوست شدیدم تا جایی که روز جمعه ای چنان دردی تو ناحیه زیر شکمم داشتم که هر آن حس میکردم بچه م خدای نکرده سقط بشه 🙁 خیلی درد کشیدم. حتی کلی هم گلاب به روتون بالا آوردم . الان بعد ازون روز ۲ روز باز نتونستم دستشویی برم. خیلی نگرانم. میترسم دوباره اون درد وحشتناک سراغم بیاد. شما تجربه ای داشتین که خوب باشه و با من در جریان بذارید؟ ممنون میشم. خیلی اذیتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادمه هرچی روغن زیتون و ابلیمو میخوردم خوب نمیشدم رو دلم مونده بود ،بالا هم نمیاوردم!

داروخانه یه شربت گرفتم که گیج گیجم کرد یادمه تا سرویس تلو تلو میخوردم بعد اون خوب شدم 

اسمش رو نمیدونم

شما که بارداری هرچیزی مصرف نکن

برو دکتر بهت دارو میده به منم شربت داد بهتر شدم. البته برای من بهتر از دارو لواشک بود 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

وای من ک اوایل بارداری‌م مُردم بخاطر این یبوست لعنتی!

هر چی که بگید امتحان کردم شربت لاکسی‌ژل، معجون گلقند، شربت انجیر و... تاثیر نداشت ک نداشت

تا اینکه دکترم پودر موسیلیوم بهم داد بعد یه هفته خوب شدم شکر خدا... 

صبح‌ها ناشتا خاکشیر در آب‌داغ هم خیلی خوبه.

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

راستی دکتر من میگفت نترس بچه هیچیش نمیشه فقط خودت پدرت درمیاد😁

گفتم ک نگران سلامت نی نی نباشید

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
برو دکتر بهت دارو میده به منم شربت داد بهتر شدم. البته برای من بهتر از دارو لواشک بود 

من لواشک ،انجیر، آلو و... همه رو امتحان کردم. ولی انگار نه انگار. امروز میخوام دوباره برم پیش دکترم 😫

خب از ماه بعد بهتر میشی شربت گل قند از داروخانه بخر خیلی خوبه مخصوص خانم های بار داره.گوشت را بنداز توی شیشه  هبش را بخور خیلی خوبه کباب نخور از الان تا ماه نهم هر روز ی لیوان اب پرتقال و لیمو شیرین بخور.سوپ جو هم خیلی خوبه.کمپوت انجیر بگیر بخور شربت ملین کم بخور.اینا همش تجربیات خودمه

من لواشک ،انجیر، آلو و... همه رو امتحان کردم. ولی انگار نه انگار. امروز میخوام دوباره برم پیش دکترم ...

برو دکتر داروت میده 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
راستی دکتر من میگفت نترس بچه هیچیش نمیشه فقط خودت پدرت درمیاد😁 گفتم ک نگران سلامت نی نی نباشید

من اونشب اینقدر داد زدم از درد. بعد تو دلم میگفتم دوماه حالت تهوع و بیحالی رو تحمل کردم. حالا خدای نکرده بچه سقط نشه. خیلی ناراحت بودم . اونشب بالاخره با هر سختی بود رفتم دستشویی🙈🙊 ولی امروز دوباره غذا که میخورم رو دلم میمونه وحشت کردم