2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17796 بازدید | 26 پست
من لواشک ،انجیر، آلو و... همه رو امتحان کردم. ولی انگار نه انگار. امروز میخوام دوباره برم پیش دکترم ...

كيوي خيلي خوبه، ذرتم همينطور،،،، بلال بگير بخار پز كن،، بخور، ديگه از دستشويي بيرون نمياي

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من لواشک ،انجیر، آلو و... همه رو امتحان کردم. ولی انگار نه انگار. امروز میخوام دوباره برم پیش دکترم ...

عزیزم خیلی هم چیزای سرد بخوری روده هات سرد میشه بدتره.تره بخور.الو را بنداز تو اب هر وقت خیس خورد بخورش.اب هم خیلی زیاد بخور

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب از ماه بعد بهتر میشی شربت گل قند از داروخانه بخر خیلی خوبه مخصوص خانم های بار داره.گوشت را بنداز ...

انشاالله که خوب شم. 🙏 از کباب حالم بهم میخوره . کلا از گوشت بدم اومده تو بارداری

من اونشب اینقدر داد زدم از درد. بعد تو دلم میگفتم دوماه حالت تهوع و بیحالی رو تحمل کردم. حالا خدای ن ...

دقیقا منم همینطور بودم، درد شدیدددددد داشتم بعلاوه خونریزی، جوری که ببخشید سنگ دستشویی یه دست قرمز میشد. به معنی واقعی کلمه مردم و زنده شدم... دقیقا همین ک میگید از غذا خوردن میترسیدم چون به دستشویی بعدش فکر میکردم. 

حالا امتحان کنید چند روز صبح ناشتا خاکشیرو تو آب جوش بریزید و خنک شد بخورید، پودر موسیلیوم هم از داروخونه بگیرید مخصوص همین بارداریه ضرر نداره. انشاالله که زود خوب بشید

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

با سلام

پودر موسیلیوم ایران داروک علاوه بر خاصیت ملین باعث درمان یبوست های مزمن، هموروئید، ترومبوز، شقاق پرینه، فتق و سندروم روده تحریک پذیر می شود. همچنین از این دارو می توان برای پایین آوردن کلسترول خون نیز استفاده نمود. علاوه بر این خانم های باردار پس از مشورت با پزشک می توانند از این دارو جهت رفع یبوست در دوره بارداری استفاده نمایند.