من متاهلم ...تا سال یازدهم تجربی درس خوندم بعدش ول کردم الان ۳ سال از اون روز میگذره باز دوباره فکر کردم بهش به اون چیزی که همیشه تو ذهنم بوده و فقط یه سری مسائل نذاشتن بهش برسم آرزوم پزشکی بود و یه سری اتفاق افتاد ترجیح دادم ترک تحصیل کنم ۵ ساله ازدواج کردم کلا ۲۱ ساله الان دوباره میخوام بشینم بخونم همسرم حمایت میکنه خیلیم حمایت میکنه اینطوریه که هر روز میپرسه امروز چقد خوندی و پیگیره ولی گفته ۲ سال بیشتر زمان نمیدم از الان بخوام شروع کنم برا کنکور ۴۰۶ با یه پایه ی صفر یعنی زیر صفر بخدا دیروز ریاضی رو باز کردم یادم رفته بود عدد طبیعی چیه یا مثلا ادبیات نمیدونستم جناس چیه ...خب الان بخوام شروع کنم از فردا بنظرتون تا کنکور ۴۰۶ موفق میشم پزشکی خرم آباد بیارم یا رویاست؟ من دیدم یارو میگه از دهم میخونم پشتم تیزهوشان بودم ۳ ساله پشتم نمیدونم انقد خرج کردم ۲ ساله پشتم روحیم میره کلا تو رو خدا امید واهی ندین بر احساس تجربه بگین نرین کنکوری های ۱۰ سال پیش هم مثال بزنین مثلا این ۲ ۳ سال اخیر فوقش چون ترمیم هم میخوام بکنم یعنی قوز بالا قوز
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چطوری نمره های نهایی تو انقد بالا گرفتی چی خوندی برا نهایی ها چکار کنم از کجا شروع کنم به پیش نیاز احتیاج دارم براشون نهایی های استاد های ماز رو ببینم فرمول ۲۰ هم بگیرم برا کتاب ها؟