2777
2789
عنوان

النگو

163 بازدید | 23 پست

خانما تجاربتون رو راجب النگو میگین راحت هستین با النگو

من داشتم خیلی اذیت میشدم ودرنهایت هم شکستن مابقی رم درآوردم اصلا راحت نبودم باهاشون ا

تواین سبک النگو که عکسشو میزارم کسی داره؟

راضی هست نمیشکنند؟

بخاطر سنگینیش دست اذیت نمیشه وازهم رد نمیشن

اگه دوست داشتین عکس النگوهاتونم بزارین 

تجاربتونم بگین راجبش الان عکس و میزارم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

من النگو خیلی دوس دارم.باهاشونم راحتم بهشون حتما فشاری وارد کردی ک شکستن از این خیلی خیلی نازک ها ن ...

نازک نبودن محکمم بودن ولی اینجوری شد

الان که درآوردم حس بهتری دارم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بز

الان دوباره  میزارم فک کردم تا اون تاپیکو بزنم اینجا نی نی ار تایید کرده

اومد لایکم کن

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔