2821
2789
عنوان

النگو

184 بازدید | 23 پست

خانما تجاربتون رو راجب النگو میگین راحت هستین با النگو

من داشتم خیلی اذیت میشدم ودرنهایت هم شکستن مابقی رم درآوردم اصلا راحت نبودم باهاشون ا

تواین سبک النگو که عکسشو میزارم کسی داره؟

راضی هست نمیشکنند؟

بخاطر سنگینیش دست اذیت نمیشه وازهم رد نمیشن

اگه دوست داشتین عکس النگوهاتونم بزارین 

تجاربتونم بگین راجبش الان عکس و میزارم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

من النگو خیلی دوس دارم.باهاشونم راحتم بهشون حتما فشاری وارد کردی ک شکستن از این خیلی خیلی نازک ها ن ...

نازک نبودن محکمم بودن ولی اینجوری شد

الان که درآوردم حس بهتری دارم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بز

الان دوباره  میزارم فک کردم تا اون تاپیکو بزنم اینجا نی نی ار تایید کرده

اومد لایکم کن

اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.».

2824
2823
2791
2779
2792