2777
2789
عنوان

فیبرومیالژیا

1075 بازدید | 48 پست

کسی داره میشه از علائمش بگید اگر دارید ؟ و درمانش ؟ من شنیدم یک بیماری هست که بدن درد و سوزش و داغی زیادی داره اما تمام آزمایشات و سونوگرافی و …. نشون نمیده 

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام. من ۷ ساله دارمش یا ۸ سال نمی دونم

سلام عزیزم امیدوارم که بهتر باشید من شنیدم که سوزش و داغی داره توی بدن میشه بگید چطور هست این داغی و اینکه چطور فهمیدید مبتلا شدید ؟

ویتامبن ب ۱ کمک کنندست منشا ژنتیکی و اظطرابی داره من الان نشستم پر از دردم

بله منشا استرس و اضطراب داره میشه از علائمتون بهم بگید ممنونم

فکر کنم این چیزی که گفتید رو یکی از اشناهای ما داشت دختر سی ساله بود کلی عکس و ازمایشات  رو انجام داد ولی تشخیصی ندادند اخرش می رفت پیش روانپزشک. مادرش میگفت فقط میگه اتیش گرفتم و بدنم داره میسوزه و درد میکنه

سلام عزیزم امیدوارم که بهتر باشید من شنیدم که سوزش و داغی داره توی بدن میشه بگید چطور هست این داغی و ...

گاهی سوزش دارم  نه همش 

سوزشش یا خیلی گرمه. یا خیلی سرد متوجه نمیشی گرمه یا سرد 

هر چقدر توضیح بدم نمی تونی بفهمی چی میگم. شبیه سوزش اینکه پوستت تو هوای سرد انگار میسوزه شبیه اونه  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بله منشا استرس و اضطراب داره میشه از علائمتون بهم بگید ممنونم

علائم  درد شدید ۹۰ درصد بدن 

فقط جمجمه و شکمم درد ندارم هر جایی که فکرشو کنی درد دارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
فکر کنم این چیزی که گفتید رو یکی از اشناهای ما داشت دختر سی ساله بود کلی عکس و ازمایشات رو انجام دا ...

خیلی شنیدم میگن داغی و گرگرفتگی دارن 

خیلی شنیدم میگن داغی و گرگرفتگی دارن

من ندارم  یعنی داشتم شاید دو سه باری 

ولی درررد تا دلت بخواد  بدن من تو قسمت درد خیلی مانور میده 

گاهی سوزش دارم نه همش سوزشش یا خیلی گرمه. یا خیلی سرد متوجه نمیشی گرمه یا سرد هر چقدر توضیح بدم نمی ...

من خودم بشخصه آدم بسیار استرسی هستم از نوجوانی وسواس فکری گرفتم و ترس از بیماری کم کم تو سن بالاتر وقتی استرس میگیرم تمام بدنم گر میگیره توی گلوم حلقم پشت کمرم توی گوشام همه داغ میشه میسوزه گوارشم بهم میریزه درد دارم توی بدنم حالا عجیب اینه که وقتی میخوابم خوب میشه بیدار که میشم با فعالیت دوباره برمیگرده

علائم درد شدید ۹۰ درصد بدن فقط جمجمه و شکمم درد ندارم هر جایی که فکرشو کنی درد دارم

عزیزم با پوست و استخوان درکتون میکنم چی شد که فهمیدید فیبرو دارید ؟

من ندارم یعنی داشتم شاید دو سه باری ولی درررد تا دلت بخواد بدن من تو قسمت درد خیلی مانور میده

خداروشکر که ندارید من پوست سرم دست میکشم انگار سوخته زخمه درد داره 

من خودم بشخصه آدم بسیار استرسی هستم از نوجوانی وسواس فکری گرفتم و ترس از بیماری کم کم تو سن بالاتر و ...

باید بری روماتولوژی اون تشخیص میده 

من حتی به خودکشیم فکر کردم یه بار از درد