roze2522 مدیر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10419 عنوان تصادف | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست بچها من امروز خبر مرگم گفتم دیگگواهینامه ام اومده برم تو خیابون تمرین رفتنه ک با ماشین بودم خب بود رانندگیم برگشتنه گند زدم تصادف کردم زدم ب دوتا ماشین حالم خش نیست قلبم درد گرفته دیگنمیخام پشت ماشین بشینم استرس گرفتم😭😐💔 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️ 1404/07/09 | 18:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10419 اره همه این اشتباهاتو داشتن اشکال نداره ک من خودم گواهینامه ک گرفته بودم همش جاهای شلوغ بودم البته ... شماهم تصادف کردی ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
بهرانیا عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 6581 خیلی ترسیدم 🥲 حق داری ولی بخودت بگو تصااادف جز اجتناب ناپذیر رانندگیهدیگه ترستم ریخت تصادفم دیدی ازین به بعد بااعتماد به نفس بیشتری نسبت به تصادف نکرده ها میشینی بهت قول میدم 😁🥲🫶
mohammadmahdi_82 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 556 بیشتر از این ترسیدم صاحب ی ماشین ی داد سرم زد بعد ک دید ترسیدم گفت خانوم تو کوچه های باریک و شلوغ نی ... دلیلی نداشته بی احترامی کنه خسارتی هم باشه پلیس کروکی میکشه
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10419 حق داری ولی بخودت بگو تصااادف جز اجتناب ناپذیر رانندگیهدیگه ترستم ریخت تصادفم دیدی ازین به بعد بااعت ... خدا کنه گلم مرسی از دلگرمیت💋 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10419 دلیلی نداشته بی احترامی کنه خسارتی هم باشه پلیس کروکی میکشه ارع همون موقع زنگ زدم ب شوهرم گفت هرچی خسارت دیده میدم ولی خیلی خجالت کشیدم الان همه میگن زن فلانی ب دست و پاهست😭 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
mohammadmahdi_82 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 556 شماهم تصادف کردی من از بچگی پشت ماشین بودم ولی خب طبیعیه دیگه کسی بار اولش باشه رانندگی قطعا استرس هم داره نه تا حالا تصادف نکردم
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10419 من از بچگی پشت ماشین بودم ولی خب طبیعیه دیگه کسی بار اولش باشه رانندگی قطعا استرس هم داره نه تا حا ... خداروشکر انشالله هیچ وقت تصادف نکنی 🦋 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
panah_joon عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 841 قربونت نفس خداروشکر بچه نبود عزیزم پیش میاد دیگه منم آبجیم قبلا زد به یه ماشین خداروشکر چیزی نشد فقط ماشین خراب شد با کسی باش که خودتو بخاد نه نیازشو!!
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10419 عزیزم پیش میاد دیگه منم آبجیم قبلا زد به یه ماشین خداروشکر چیزی نشد فقط ماشین خراب شد مرسی گلم بیشتر ترسیدم اصن اینقدر حالم بده دارم میترکم💔🥲 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️