2777
2789
عنوان

کمک خیلی خستممم

48 بازدید | 3 پست

فکر خودکشی زده ب سرم خستمه:)

دوساله ازدواج کردم فقط روزای اول ازدواجم رابطه داشتیم ک بارادر شدم والان دوساله ک خیلی سردیم تنها مردونگیش همینه فقط بغل کردن بلده ن کار داره ن چیزی با خوانوادش زندگی میکنیم خیلی خستمه ۲۱سالمه وبشدت ازش متنفرم خونواده ای هم ندارم مجبورم باهاش دووم بیارم یه بچه یساله دارم ک شده امید من :) حتی ماشین نداره ک منو ببره بیرون پولم نداره:)

الان مدتیه ک عشق قبلیم بهم پیام میده اینم بگم وقتی باهاش حرف میزنم حالم خیلی اروم میشه هرمدت پیام میده حالمو میپرسه خیلی عاشقمه ولی نشد ک مال هم بشیم اینم بگم منم خیلی عاشقشم وقتی پیام میده ومیره انگار جونمو باخودش میبره تا چند روززز همش بفکرشمم وذهنم درگیرشه خیلی خستمه اصلا وقتی باهم حرف میزنیم حالم خیلی خوب میشه از ی طرف چون خیانت محسوب میشه ب شوهر کثافتم مجبورم باهاش حرف نزنم 

واقعا نیازمه ی مرد واقعی کنارم باشه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سعی کن مشکلاتتو با همسرت حل کنی  ، خیانت و دلبستگی به خیانت چاره کارت نیست ، مشکلات اصلا توجیه خوبی برای خیانت کردن نیستن این بدتر تهش ابروریزیه بعدش حتی اونم معلوم نیست گردن بگیرتت 

تهش که هیچ راهیم که نباشه طلاق  اگه بگیری باز تبعاتش از خیانت کمتره و ابرومندانه تره

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌