آره بچه ی پسر دایی خودم داییم جانبازهسهمیه پدر بزرگ میشه هم برای بچه ی خودش هم نوه شهم سن منم هست
سهمیه پدبزرگ به نوه تعلق میگیره؟
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
کار اداری رو انجام میدن ، سهمیه تعلق میگیره ، بعد برای ثبت نام کنکور جز لیست سهمیه دارای سهمیه از طر ...
جدی نمیدونستم فکر میکردم پدر فقط باید سهمیه داشته باشه
خب پدربزرگشون ۳۰ و خورده ای سال پیش رفت جنگ چه تاثیری رو زندگی نوه ها داره از سهیمیه استفاده میکنن😑
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥