2777
2789
آره بچه ی پسر دایی خودم داییم جانبازهسهمیه پدر بزرگ میشه هم برای بچه ی خودش هم نوه شهم سن منم هست

سهمیه پدبزرگ به نوه تعلق میگیره؟

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چند درصدی ؟ مدل سهمیه اش چیه

دختر شهیده نمیدونم چند درصد میشه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
سهمیه پدبزرگ به نوه تعلق میگیره؟

کار اداری رو انجام میدن ، سهمیه تعلق میگیره ، بعد برای ثبت نام کنکور جز لیست سهمیه دارای سهمیه از طرف پدر حساب میشن و اون گزینه رو میزنن

کار اداری رو انجام میدن ، سهمیه تعلق میگیره ، بعد برای ثبت نام کنکور جز لیست سهمیه دارای سهمیه از طر ...

جدی نمیدونستم فکر میکردم پدر فقط باید سهمیه داشته باشه

خب پدربزرگشون ۳۰ و خورده ای سال پیش رفت جنگ چه تاثیری رو زندگی نوه ها داره از سهیمیه استفاده میکنن😑

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

جدی نمیدونستم فکر میکردم پدر فقط باید سهمیه داشته باشهخب پدربزرگشون ۳۰ و خورده ای سال پیش رفت جنگ چه ...

دیگه عدالته 😑💔

میگن ۶۰ درصد دانشگاه ها با سهمیه پر شده ، ده درصد دیگه تقلب و خریدن صندلی حساب کن🙂