2777
2789
عنوان

دیدید یکی خوشگل نباشه ولی بهش بگن خوشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 60 پست
منم دقیقا چون شوهرم نمیگه حس میکنم نیستم😂بعد به شوهرم میگم چرا نمیگیمیگه چیزی که عیان است چه حاجت ب ...

وااااااای🤣 مال من اینم نمیگه...ی بار بهش گفتم بهم پیشنهاد دادن برم مدل لباس عروس شم ذوق ک نکرد هیییچ ی خوشگلم ک نگفت هیچ دعوامم کرد💔🤣

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااااااای🤣 مال من اینم نمیگه...ی بار بهش گفتم بهم پیشنهاد دادن برم مدل لباس عروس شم ذوق ک نکرد هییی ...

😂😂😂

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

عههه من همش به خودم میگم خوشگل تازه یکی هم بهم میگه خوشگلی میگم بله حق با شماست و واقعا خیلی صورتم نرماله بیشترین چیزی که همرو جذب صورتم میکنه لبایه قنچه و چاه گونه هامه ابرو مژه پر ابرو پهن و دخترونه صورت بیضی شکل موهای لخت پرپشت پوست گندمه بینیمم کشیده باریک همیشه هم لبخند میزنم 

نه بابا کجا به همه میگن؟ الان تو خودت به کسی که زشته میگی خوشکلی؟ تا خوشکل نباشی کسی نمیگه خوشکلی

ارع راس میگی😐😂پس احتمالا چون شوهرم بم نمیگه اعتماپ به نفسم از بین رفته

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
عههه من همش به خودم میگم خوشگل تازه یکی هم بهم میگه خوشگلی میگم بله حق با شماست و واقعا خیلی صورتم ن ...

ارشام تهرانی هم به روش خودش رژتو پاک میکنه؟ 😂

کلن این یک تلنگری هست ک بچه ها محو بشن یعنی زیبای

اینطور نیست من همیشه توجمع بچه ها نگام میکنن و بدون اینکه بپرسم میگن چقدر خوشگلی ولی بیشتر بخاطر اینه که باهاشون مهربونم تااینکه واقعا خوشگل اونا بیشتر جذب مهربونی میشن

نیفهمم منظورت و 🤣🤣🤣🤣فارسی بوگو

تو رمانا دخترا خودشونو همونطوری که گفتی توصیف میکنن

بعد اخرش یه پسر پولدار مثل ارشام تهرانی عاشقشون میشه

و ارشام تهرانی به دختره میگه رژتو پاک کن.اگه نکنی به روش خودم رژتو پاک میکنم😃

ارع راس میگی😐😂پس احتمالا چون شوهرم بم نمیگه اعتماپ به نفسم از بین رفته

مردا نمیگن که شاخ نشی... مردا معمولا وقتی زنشون خوشکل نباشه میگن خوشکلی 😂 چند مورد دیدم طرف خوشکل نبود شوهره چقد تعریف الکی میکرد از زنش😐

تو رمانا دخترا خودشونو همونطوری که گفتی توصیف میکننبعد اخرش یه پسر پولدار مثل ارشام تهرانی عاشقشون م ...

🤣🤣🤣🤣نه زندگی من بیشتر عاشقانه باشه ترسناکه به روش انابل پاک میکنن....نه جدی میگم واقعا معمولی بدون ارایش هم خیلی ها گفتن چقدر خوشگلی دخترت هم به خودت رفته ولی وقتی ارایش میکنم اصلا همش سنگینی نگاه بقیه احساس میشه عروسی یکی از دوستانم رفتم ارایش گاه گفتم ساده و دخترونه درست کن لباس هام همه باز بود از ورودی تالار رفتم اتاق پرو بعدش اومد بیزون رفتم سمت عروس چشم بر نمیداشت خندم گرفته بود روبوسی کردم من و نشناخت تا گفتم مبارک باشه الی گفت صنم تویی گفتم اره گفت بی همه چیز گفتم این خارجیه کیه اومده عروسی من 🤣🤣🤣

فداتشم مننننن زیبایی

مرسیییییییییی منو این همه خوشبختی محااااااااله

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕