بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عههه من همش به خودم میگم خوشگل تازه یکی هم بهم میگه خوشگلی میگم بله حق با شماست و واقعا خیلی صورتم نرماله بیشترین چیزی که همرو جذب صورتم میکنه لبایه قنچه و چاه گونه هامه ابرو مژه پر ابرو پهن و دخترونه صورت بیضی شکل موهای لخت پرپشت پوست گندمه بینیمم کشیده باریک همیشه هم لبخند میزنم
اینطور نیست من همیشه توجمع بچه ها نگام میکنن و بدون اینکه بپرسم میگن چقدر خوشگلی ولی بیشتر بخاطر اینه که باهاشون مهربونم تااینکه واقعا خوشگل اونا بیشتر جذب مهربونی میشن
تو رمانا دخترا خودشونو همونطوری که گفتی توصیف میکننبعد اخرش یه پسر پولدار مثل ارشام تهرانی عاشقشون م ...
🤣🤣🤣🤣نه زندگی من بیشتر عاشقانه باشه ترسناکه به روش انابل پاک میکنن....نه جدی میگم واقعا معمولی بدون ارایش هم خیلی ها گفتن چقدر خوشگلی دخترت هم به خودت رفته ولی وقتی ارایش میکنم اصلا همش سنگینی نگاه بقیه احساس میشه عروسی یکی از دوستانم رفتم ارایش گاه گفتم ساده و دخترونه درست کن لباس هام همه باز بود از ورودی تالار رفتم اتاق پرو بعدش اومد بیزون رفتم سمت عروس چشم بر نمیداشت خندم گرفته بود روبوسی کردم من و نشناخت تا گفتم مبارک باشه الی گفت صنم تویی گفتم اره گفت بی همه چیز گفتم این خارجیه کیه اومده عروسی من 🤣🤣🤣