2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 40 پست
میگم خوب تو دست نمیدادی گفت من داغ بود نفهمیدم وگرنه دست نمیدادم اون دستشو اورد جلو

بگو باشه این بار داغ بودی این بار هول کردی ولی بار دیگه دست بدی ینی خودتم میخوای ببین بار بعد واکنشش چیه .

حست نصبت به زنه رو درک میکنم چون زنا حسشون بهشون دروغ نمیگه ولی اینکه شوهرتم یه کاری کرده نه اینجور فکرارو نکن اون زنه فقط خواسته تورو عصبی کنه که موفقم شده ولی بیشتر هواست به زندگیت باشه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفانه مافامیلیم و هرجمعی بریم اون هم هست خیلی عداب میکشم میگم عروسیم میخواد چکارکنه

تورو خدا ول کن عذابتو بزار کنار.

بابا نامزد قبلیه شوهر من اقوامشونه هر جا میرفتیم بود ولی انقدر من مهربونم که دختره هم جذبم شده و من هیچ استرسی ندارم وقتی میرم تو جمعشون چون میدونم اون دختر هم خودش الان زندگیه خودشو داره هم شوهر من زندگیه خودشو داره همم انقدر بلدم که نزارم کسی اذیتم کنه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بگو باشه این بار داغ بودی این بار هول کردی ولی بار دیگه دست بدی ینی خودتم میخوای ببین بار بعد واکنشش ...

چجور عصبی من اصلا ب اون زن واکنش نشون ندم و بعد در اخر همسرم بودم تو حیاط یک چکش زدم  اخر هم نمیدونم همسرم چی بهش گفت همون موقع رفتن

تورو خدا ول کن عذابتو بزار کنار.بابا نامزد قبلیه شوهر من اقوامشونه هر جا میرفتیم بود ولی انقدر من مه ...

من اصلا سیاست ندارم اما رو این مسایل حساسم و این خانوم شوهرش فوت کرده بخاطر همین بیشتر روش حساس شدم چون شوهر نداره 

چجور عصبی من اصلا ب اون زن واکنش نشون ندم و بعد در اخر همسرم بودم تو حیاط یک چکش زدم اخر هم نمیدونم ...

وا 😢ینی شاید شوهرتم ارع؟

من اصلا سیاست ندارم اما رو این مسایل حساسم و این خانوم شوهرش فوت کرده بخاطر همین بیشتر روش حساس شدم ...

میگم که حق داری حساس بشی چون حس زنا بهشون دروغ نمیگه 

تورو خدا ول کن عذابتو بزار کنار.بابا نامزد قبلیه شوهر من اقوامشونه هر جا میرفتیم بود ولی انقدر من مه ...

بخدا از این موضوع ب بعد تو مجالس یکبار دیدم رو صندلی حتی بهش دست ندادم واون خانوم از قصد رو صندلی بلندشد وهمش پذیرایی میکرد یک جوری خودشو نشون میداد اخه من ب دست فکر نمیکنم من از اینکه پس این حرکتا چیه

بخدا از این موضوع ب بعد تو مجالس یکبار دیدم رو صندلی حتی بهش دست ندادم واون خانوم از قصد رو صندلی بل ...

خدا واقعا لعنت کنه همچین زنای خونه خراب کنیو 

تفاوت فرهنگی و مذهبی دارید؟منم نثل توام و نتونستم کتار بیام جدا شدم

اره خانوده شوهرم خانواده بازی هستن وهمسرم گفتم از همون اول من اینجوری اینا گفت من کاری ب خانوادم ندارم وداشتیم زندگیمون میکردی بعد چندسال یادش افتاد ب شوهرمن دست بده نمیفههم بخدا 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز