2777
2789

سلام 

بچه ها اصلا انسانیت اطراف ما نیست دیگه ، همه کینه ای دشمن هم شدن حتی خواهر و برادر وقتی یکیشون مریض میشه عین خیالشون نی سر خونه و زندگیشونن هر کی تلاش میکنه برا خودش اصلا همدیگه رو دویت ندارن دیکه مهربون نیستن اطراف شما هم همینجوره یا فقط ما ؟ 

خیلی ناراحتم دلم اونموقع رو میخواد دلسوز بودن و مهربون واقعا از این وضعییت میترسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادیه بخدا ☹️☹️☹️☹️الان همه سرشون به کار خودشونهمردم انقد مشغله و بدبختی و گرفتاری دارنکه یاد این و ...

نه حساس نیستم فقط میخوام بدونم اطراف ما وحشی شدن فقط یا همه جا بخدا اینایی که من میبینم همون زامبی میشن که میگن ی مدت دیگه

باشه در این حد که خواهر و برادرم ایجور باشن ؟

چی بگم....☹️☹️☹️

یعنی اصلا حرف نمیزنین دلیل قطع ارتباطشونو 

جویا بشید

شاید بابت چیزی دلخور هستن یا کینه کردن .

دیگه خواهر برادرم هرچیم باشه باز باهم یه حرفی واسه

گفتن دارن . زنگی خبری .....

من میترسم از این بی ذاتی فقط میخوام بدونم همه جا اینجور شده یا فقط ما

من تهرانم  و برای منم  عادی  نیست  خیلی  واقعا  ترسناکه

منکه  خواهرم  قشنگ علنا  تو جمع ما میگ  الان دیگ خواهر پشت خواهر  نیستو  برادر پشت برادر    نیست،

واقعا   مردم  دلسنگ  شدن من خودم ضعیفم  ولی شده  تو خیابون یا جایی درحد حتی ی کیک  ب کسی کمک کنم،اما ۳ساله  بچهام  مدرسه میرن  خاله و داییشون ۱بسته مدادم  براشون نخریدن و مجردن  یعنی متاهل  نیسن اونا

من میترسم از این بی ذاتی فقط میخوام بدونم همه جا اینجور شده یا فقط ما

منم انگار تو این دنیا غریبه ام 

میرم جایی احساس میکنم همه دورو ان بحث مشغله نیست هیچکس خوبِ کسی رو نمیخواد. مردم حوصله ندارن 

البته خانواده رو ندیدم اینجوری 

یکی رو میشناسم خیلییییی دوست بودیم خیلیییی، بعد یهو رفتارش سرد شد من دوسش داشتم اما اون انگار فقط میخواست تنها نباشه جلوی جمع باهات خوبه در خفا محلت نمیده خودشو با همه دوست میکنه میخواد دوست جمع کنه بعد تورو میخواد تو چشم بقیه خراب کنه ،خیلی بده بدذات باشی خیلیییی ، ی رفتارایی میکنه من شرمم میاد انجام بدم بخدا، میخواد همه باهاش دوست باشن اما بقیه با هم دشمن

نمیدونم متوجه حرفام شدید یا نه اما دوره زمونه ی بدی شده 

نمیگم شرایط الآن خوبه 

ولی 

قدیما یکی معمولا رابطه رو خراب میکرد چون فکر میکرد خانواده آش کشک خالست و معمولا بقیه کوتاه میامدن در نهایت احساس میکردن به به چه خوبه اوضاع!

ولی الآن اگه کسی چندبار بدی کنه بقیه تحملش نمیکنن یا حذفش میکنن یا مقابله میکنن چون عزت نفس مردم بالا رفته فهمیدن هیچ احمقی با کوتاه اومدن درست نمیشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿