2777
2789
اصلا خوب نیست من متنفرم چیکار میشه کرد ک این رسما تموم بشه؟اصلا به بقیه چه کی چی داره و داده؟

خيلي راحت ، كار سختي نيست ، من همه ي فاميلامون منتظر بودن جهاز من رو ببينن ، ( تك دختر و خيلييي لوس بابا هستم ) شب عروسي همه اومدن جلوي در خونه ، منم دست همسرم رو گرفتم و جلوي در پاركينگ از همه تشكر كردم و گفتم ان شاالله توي شادياتون جبران ميكنيم ، خيلي ممنون كه همراهيمون كرديد ، خدا نگهدارتون باشه .

من خیلی وقته نمیرم ببینم. چند وقت پیش عروسی دختر دایی همسرم بود تو رودربایستی رفتم ولی اصلا وارد خونش نشدم همونجا تو حیاط تبریک گفتم.هرچی گفتن بیا بالا ببین گفتم مرسی بخاطر حاملگی یکم پام درد میکنه نمیتونم پله برم بالا

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خب شما هم به همسرت بگو شاید موافقت کنه

همسرم موافقه ولی خانواده هامون نه 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
خيلي راحت ، كار سختي نيست ، من همه ي فاميلامون منتظر بودن جهاز من رو ببينن ، ( تك دختر و خيلييي لوس ...

خوبه ولی کوفتت میکنن بعد با حرف و حدیث هاشون

منم فقط با چندتا از فامیلای خودم رفتیم چیدیم بعد خواهر شوهرم حرف و حدیثا رو شروع کرد که کارتون خیلی زشت بوده باید مارو صدا میزدین ما میشستیم یه گوشه اونا در میاوردن میچیدن الان که این کارو نکردن یه دسته و گل و یه تیکه لباس ببرن برا مامان و .... از این چرت و پرتا که تا چندروز عصابم خورد بود.

شب عروسی دیگه گذاشتیم همه بیان بالا مثل مگس هی اینور اونور میرفتن از تین اناق به اون اتاق.

تازه دو روز بعدش همه چیو جمع کردم گذاشتم تو کابینت که دم دست نباشه بعد که از مشهد اومدیم اومدن دیدنی خواهر شوهرم گفت وا چرا انقد زود جمعشون کردی ما اونشب نتونستیم قشنگ ببینیم میذاشتی مهمونا میومدن بعد جمع میکردی.

منم گفتم فیلمش هست خواستین با دقت ببینین بگین تا بفرستم🙄

💖
خب اونارو هم راضی کنید ما هم قبل خونه گرفتن حرفش بود ولی بعدش منو همسرم چون موافق بودیم گفتیم بهشون ...

میگن زشته و فلان ولی شوهرگفت در اتاقارو قفل میکنیم 

منم فقط با چندتا از فامیلای خودم رفتیم چیدیم بعد خواهر شوهرم حرف و حدیثا رو شروع کرد که کارتون خیلی ...

وای خدا صبر بده