2777
2789
دقیقا

اصلا خوب نیست من متنفرم چیکار میشه کرد ک این رسما تموم بشه؟اصلا به بقیه چه کی چی داره و داده؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زمانی که خونمونو چیدیم هم خودمو خونوادم هم شوهرمو خونوادش موافق بودن که اصلا هیچکس نیاد ببینه همی ...

خوشبحالت😞

من کاملا پیچوندم!  هرچی مادر شوهر و خواهر شوهرم گفتن... هی میگفتن یه چایی شیرینی بدین تو خونه خودتون! من به رو خودم نیاوردم  شوهرمم اصلا راضی نبود کسی بیاد

چیه میان فاتحه میخونن تو وسیله هات! اونم که هم بابام هم شوهرم تا دو سال باید قسط بدن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

اصلا موافق نیستم 

همین باعث شده اینهمه چیزای مهم تو زندگی رو ول کردیم چسبیدیم به یه سری حرفای خاله زنکی و ......الان دیگه یجوری شده دخترا همه چیو میبرن در صورتی بنظرم لذت باهم خریدن وسایل تو زندگی مشترک خیلی بهتره

من عروسی یکی از دوستام ک بود بعدا بهم گفت  شمعدون های اینشو شکسته بودن