گل__شببوبوبو مدیر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1429 عنوان بهش پیام بدم بگم | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست از ی طرف دوس دارم بهش پیام بدم بگم خجالت بکش و فقط حرف بودی ی ذره واسه این رابطه تلاش نکردی و..از ی طرف هم غرورم اجازه نمیده دوراهی سختیه خدا لعنتش کنه اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم. 1404/07/09 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1429 قضیه چی بود. به اون خانم گفتم نظرش این بود من مقصرم اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22043 کامنت بالایی رو بخون خوندم درکل نمیگم کارت بد بود وقتی گفته نکن نمیکردی دیگه 💚🌱
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1429 غیرتی شده پیام بده بنظرت من مقصرم ؟ اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12893 چقدر مثل منه شرایطتت ولی به من ۲ هفته هست که بدون هیچ دعوا و حرفی پیام نداده.
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1429 خوندم درکل نمیگم کارت بد بود وقتی گفته نکن نمیکردی دیگه خب داره محدودم میکنه دیگه من مگه کاری کردم ی استوری گذاشتم اونم ریپلای کرد قبلا یکی دیگه رو هم گفته بود پیام نده گفتم باشه خب چقد کوتاه بیام ؟ اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1429 چقدر مثل منه شرایطتت ولی به من ۲ هفته هست که بدون هیچ دعوا و حرفی پیام نداده. یعنی چی بدون دعوا؟یعنی دعوا نکردید؟ اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12893 یعنی چی بدون دعوا؟یعنی دعوا نکردید؟ نه هیچییی حتی حرفی هم نزدم که ناراحت بشه
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1429 نه هیچییی حتی حرفی هم نزدم که ناراحت بشه وا یعنی چی اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22043 خب داره محدودم میکنه دیگه من مگه کاری کردم ی استوری گذاشتم اونم ریپلای کرد قبلا یکی دیگه رو هم گفته ... براش توضیح بده با آرامش اگر تهش میخواد باهات ازدواج کنه اگر دوست پسر هادی هستش دکمشو بزن بره 💚🌱
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1429 براش توضیح بده با آرامش اگر تهش میخواد باهات ازدواج کنه اگر دوست پسر هادی هستش دکمشو بزن بره قصدمون ازدواج بود ولی من الان دو دل شدم😐کسی دو هفته اس هیچ خبری ازم نگرفته تو زندگی مشترک دیگه چطوره اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12893 وا یعنی چی نمیدونم واقعامنم اصلا بهش پیام ندادم که کدوم گوری😂🫠🫠
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1429 نمیدونم واقعامنم اصلا بهش پیام ندادم که کدوم گوری😂🫠🫠 بهتر که پیام ندادی اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.