2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوندم درکل نمیگم کارت بد بود وقتی گفته نکن نمی‌کردی دیگه

خب داره محدودم میکنه دیگه 

من مگه کاری کردم ی استوری گذاشتم اونم ریپلای کرد قبلا یکی دیگه رو هم گفته بود پیام نده گفتم باشه خب چقد کوتاه بیام ؟

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

چقدر مثل منه شرایطتت ولی به من ۲ هفته هست که بدون هیچ دعوا و حرفی پیام نداده.

یعنی چی بدون دعوا؟یعنی دعوا نکردید؟

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

خب داره محدودم میکنه دیگه من مگه کاری کردم ی استوری گذاشتم اونم ریپلای کرد قبلا یکی دیگه رو هم گفته ...

براش توضیح بده با آرامش 

اگر تهش میخواد باهات ازدواج کنه اگر دوست پسر هادی هستش دکمشو بزن بره

💚🌱

براش توضیح بده با آرامش اگر تهش میخواد باهات ازدواج کنه اگر دوست پسر هادی هستش دکمشو بزن بره

قصدمون ازدواج بود ولی من الان دو دل شدم😐کسی دو هفته اس هیچ خبری ازم نگرفته تو زندگی مشترک دیگه چطوره

نمیدونم واقعامنم اصلا بهش پیام ندادم که کدوم گوری😂🫠🫠

بهتر که پیام ندادی