2777
2789
عنوان

اگه همسرتون روز تولدتون

97 بازدید | 11 پست

یادش بره چیکار میکنید؟

البته این اولین باره و احتمال داره با چند روز تاخیر یه حرکتی بزنه ولی هرچی سر وقتش قشنگه

شایدم واقعا یادش رفته این برام خیلی ناراحت کنندس

خیلی ناراحت نمیشم. یذره میشم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من اولین سال روزشو قاطی کرد همون روز تولدم ساعت ده تبریک گفت بعدم گفت دو ساعت زودتر تولد یه خوشگلیه کلی ببخشید ک پیشت نیستم فلان حالا منو میگی از شب قبلش داشتم گریه میکردم ک وای چرا تولدم رو تبریک نگف از رفیقاش کمترم😂

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

به روش میاری؟

اگه تا دو سه روز بعدشم خبری نشه آره. شایدم تو‌دعوا به روش بیارم😂

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

برای من ماه قبل اتفاق افتاد یادش رفت البته برای اولین بار بود بخاطر همین هم ناراحت بودم هم بی تفاوت ولی تا چند روز بهش یاد آوری میکردم و اونم بیشتر معذرت خواهی می‌کرد

البته وقتی شرایط طرفت رو میدونی زیاد دیگه گیر نمیدی که به دعوای بزرگ تبدیل بشه

منم دیگه بیخیال شدم 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
برای من ماه قبل اتفاق افتاد یادش رفت البته برای اولین بار بود بخاطر همین هم ناراحت بودم هم بی تفاوت ...

منم چون بعد ۱۰ سال برا اولین بار اتفاق افتاد ناراحتم و برام عجیبه 

منم چون بعد ۱۰ سال برا اولین بار اتفاق افتاد ناراحتم و برام عجیبه

حتما زیاد مشغله داشته

منم بعداز ۱۲ سال اولین بار بود ولی چون شرایطش رو میدونستم که چقدر از نظر فکری این تایم مشغول بوده دیگه زیاد کشش ندادم 

اگه میخوای میتونی برای تولدش تلافی کنی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤