2777
2789

از یکی تو بیمارستان خوشم اومد اومد پیشنهاد داد ولی من احساس هول بودن بهم دست داد بخام سریع شمارمو بدم.از ی طرف برادر احمقم زیرنظرم داشت نتونستم جلوش واکنش مناسب نشون بدم.خیلی حالم بده از غصه نمیتونم آروم باشم.میدونم انقد شانسم بده نمیتونم دوباره ببینمش دیگ😭😣دلداریم بدین

مهم نیست

ببین عزیزم سرنوشت آدما نوشته شده 

شریک زندگی تو همان موقع که به دنیا اومدی مشخص شده

بالا بری پایین بیای یه روزی میاد میگیرتت‌🤣

یعنی ربطی به اینا نداره

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

کاش میگفتی با برادم صحبت کن با بزرگترا

حتما قسمتت نبوده ناراحت نباش 

شغلش توبیمارستانه؟ اگه اره هی برو تا بلاخره ببینیش 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن تو رو خدا آدم بهتر و مناسب‌تر سر راهت میاد هر خری که یه بار ببینید که ادم‌حسابی نمیشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کاش میگفتی با برادم صحبت کن با بزرگتراحتما قسمتت نبوده ناراحت نباش شغلش توبیمارستانه؟ اگه اره هی برو ...

مگه قرار بود با شماره دادنه ازدواج کنه؟ هر شماره دادنی که برای ازدواج نیست 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مهم نیستببین عزیزم سرنوشت آدما نوشته شده شریک زندگی تو همان موقع که به دنیا اومدی مشخص شدهبالا بری پ ...

اقا اینک فقط میخاستم باش آشنا شم ن اینک ازدواج کنم فعلا.

چرا همش هر کی ازش خوشم بیاد بیاد جلو نمیشه نمیدونم چرا یهو خراب میشه

هول خودتی.عاشق نشدم خوشم اومد ازش من سخت از کسی خوشم بیاد

شوخی کردم. ناراحت نشو ولی اگه اون آقا تو بیمارستان کار میکنه چند روز دیگه به بهانه ای برو شاید باز حرفی زد